Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Για όλα φταίει ο κοντός(ψηλός)!

Το τι κόμπλεξ έχει μέσα του ο καθένας που πάει στο γήπεδο θα ταν ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα ανάλυσης για τους επιστήμονες της ψυχολογίας.
Άλλος τρώει ξύλο από τη γυναίκα του. Άλλος τον πηδάει το αφεντικό του κανά δωδεκάωρο την ημέρα και του λέει και ευχαριστώ , λέγοντας πάλι καλά που υπάρχει και αυτός και μου δίνει δουλίτσα. Άλλος θεωρεί τον ΠΑΟΚ προέκταση του μορίου του, συνεπώς όταν ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να πηδήξει είναι σαν να μη μπορεί αυτός. Από κεί ξεκινάνε τα γραφικά του τύπου , μας ντροπιάσατε, δεν έχουμε μούτρα να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο κτλ.
Φυσικά οι περισσότεροι από αυτούς που νιώθουν ντροπή όταν χάνει ο ΠΑΟΚ, δεν ένιωσαν ποτέ ντροπή για το ότι ψήφιζαν ΜΠΑΤΣΟΚ και ΝΔ τόσα χρόνια, γλείφοντας και εκλιπαρώντας για μια θεσούλα όλα αυτά τα λαμόγια. Δε νοιώθουν ντροπή που καταδίκασαν στην πείνα και στην ανεργία την γενιά των σημερινών 30αρηδων και κάτω και όχι μόνο.
Η έλλειψη παιδείας γενικότερα, πόσο μάλλον ποδοσφαιρικής αποτυπώθηκε περίτρανα στο χτεσινό παιχνίδι. Όλοι αυτοί που ανέφερα παραπάνω βρήκαν άπλετο χώρο να βγάλουν τα απωθημένα τους σε πρόσωπα και ομάδες. Ο ΠΑΟΚ απαγορεύεται να χάνει, ενώ η Manchester United μπορεί να τρώει 6 τεμάχια.
Συγχαρητήρια σε όλους που κράξανε αυτούς που φυσικά φταίνε πάντα για όλα. Για το τείχος που άνοιξε φταεί ο κοντός ο Χαλκίας. Α και φυσικά ο Ζαγόρ.
Για το ότι ο Μίρο ήταν σε πολύ κακή μέρα φταίει φυσικά ο κοντός και ο Χαλκιάς.
Για το ότι κοντράρει η μπάλα στο δεύτερο γκολ και μπαίνει μέσα, φυσικά φταεί ο κοντός και ο Χαλκιάς.
Για το ότι η ομάδα δεν έχει λεφτά για να πάρει ισάξιους αντικαταστάτες των Garcia, Lino, Ivic , φυσικά και φταίει ο κοντός και ο ψηλός.

ΚΟΝΤΕ ΦΥΓΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ EUROPA LEAGUE!


1 σχόλιο: