Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Π.Α.Ο.Κ - Ολυμπιακός


Αναμφισβήτητα αν βγάλουμε απο το μυαλό μας τους παπάδες που μας ταΐζουν τα κανάλια των Αθηνών οτι το Γαύρος- Βάζελος είναι η μητέρα των μαχών, το el-clasico και οι λοιπές γλυκανάλατες τυπικούρες, θα δούμε οτι το μεγαλύτερο ματς της χρονιάς του ελληνικού πρωταθλήματος είναι το Π.Α.Ο.Κ - Ολυμπιακός.
Είναι το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο συγκρούονται δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι. Φυσικά οι δυο λαοί δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές μιας και οι δυο βρίσκονται κυρίως στα λαικά στρώματα των δυο πόλεων. Από την άλλη όμως ο Παοκτσής βλέπει στην ομάδα του Πειραιά όλα αυτά που του χουν μαυρίσει τη ζωή, κυβερνήσεις, μνημόνια λαμόγια, διαφθορά. Όπως ο Ολυμπιακός πλούτισε μέσω Champions League τα τελευταία 10-15 χρόνια, μπαίνοντας σαυτό αφού είχε κατασφάξει τον Π.Α.Ο.Κ και όχι μόνο, κάνοντας απίστευτες λαμογίες και λοβιτούρες, έτσι κάνανε και οι πολιτικοί που πλούτισαν παράνομα κατασπαταλώντας δημόσια περιουσία.
Μία νίκη για τον Παοκτσή αποτελεί μια καλή κλωτσιά στο κατεστημένο,κάτι που θα του φέρει το χαμόγελο , έστω και πρόσκαιρα.

Μεγάλε ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΦΑ ΤΟΥΣ!

4 σχόλια:

  1. Η καθε ομαδα που παιζει με τον Ολυμπιακο το θεωρει ματς της χρονιας. Και η αεκ, και ο παναθηναικος και η αστραπη Δουργουτη. Σε ολους κατι εχει κανει ο Ολυμπιακος, αν δεν υπηρχε βεβαια δεν ξερουμε ποιος θα τους εφταιγε και ποιος απο ολους αυτους θα ηταν ο καλυτερος. Ισως βεβαια να επερναν ολοι μαζι το πρωταθλημα. Οπως δηλαδη γινεται και τωρα οταν, αμα χανει ο Ολυμπιακος σε ενα ματς ολοι χαιρονται. Οταν χανει το πρωταθλημα παλι ολοι μαζι χαιρονται και παει λεγοντας.

    Για ολα φταει ο Ολυμπιακος τελος! :P

    Παντως το πιστευω και εγω αυτο οι παοκτσηδες πιο πολυ του καει να κερδισουν τον Ολυμπιακο παρα τον αρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παοκτζηδες είναι τι μπορει να περιμένει κάνεις. Iq ραδικιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περίπου έτσι όπως τα λες, αλλά για όλα φταίνε ο Ολυμπιακός ΚΑΙ ο Παναθηναικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομάδα του δημοσίου:
    Χάρισμα χρεών που άφησε ο Κοσκωτάς, με τα λεφτά του οποίου καταστρέψατε όλες της ομάδες.

    Πρόεδροι πάντα οι αποκλειστικοί εθνικοί εργολάβοι, ανώτεροι και των εκάστοτε πρωθυπουργών, με τα λεφτά μας.

    Λεόντειες συμβάσεις για τα γήπεδα (του δημοσίου).

    Εξωπραγματικές συμβάσεις για τα τηλεοπτικά (5 φορές πάνω από την τρέχουσα τιμή), με τα κρατικά κανάλια.

    Έχει αδιαπραγμάτευτα δικά του τα έσοδα του Champions League και τίτλους, επί σειρά δεκαετιών παίζει δεν παίζει. (Οι αριθμοί πλέον είναι καταδικαστικοί για τον θρύλο των παρασκηνίων)

    Κινεί τα νήματα σε κάθε υπόθεση παράγκας που υπάρχει.

    Ισοπεδώνει τη λογική και την υπομονή μας με μόνιμη ακραία εύνοια από τη διαιτησία.

    Απόλυτη προστασία και κουκούλωμα από τα ΜΜΕ επί δεκαετίες.

    Κινητοποιεί 5000 αστυνομικούς από όλη την Ελλάδα για παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, αλλά όταν θέλει να οργανώσει επεισόδια, δεν υπάρχει κανείς να προστατεύσει τον αντίπαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή