Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Διπλό στο ΟΑΚΑ!


Τη Κυριακή ο Π.Α.Ο.Κ αντιμετωπίζει μια ομάδα που τον έχει τρυπήσει πάμπολες φορές. Είναι το ΠΑΣΟΚ του ποδοσφαίρου. Φοράει το προσωπείο της ισότητας και ισονομίας στο ποδόσφαιρο, όταν δε μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, το παίζει ταπείνός αδικημένος και καταφρονεμένος και μόλις πάρει τα γκέμια σε πατάει σε σκίζει.Κλασικό πρόσφατο παράδειγμα πριν 2 χρόνια όταν πήγαμε να του πάρουμε το πρωτάθλημα. Παλαιότερο παράδειγμα το ματς στο ΟΑΚΑ επι Βουλινού, που πήρε την ομάδα και έφυγε επί παντοκρατορίας οικογένειας Βαρδινογιάννη.
Όσοι παίχτες έχουν μέινει απο την προπέρσινη ομάδα, που είναι αρκετοι, οφείλουν να πάνε εκεί μέσα και να πάρουν το διπλό. Είναι ακριβώς ίδιοι με τους γαύρους χρησιμοποιούν τα ίδια ακριβώς μέσα με αυτούς.

6 σχόλια:

  1. φιλαράκο ο συμψηφισμός είναι η πονηρή εκδοχή της συγκάλυψης. αντί να βλέπετε φαντάσματα του παρελθόντος στον παναθηναικό (που τότε παρεμπιπτόντως, όλη η ελλάδα είχε πάρει πρωτάθλημα ΚΑΙ εσεις) κοιτάξτε την ξεφτίλα του ξαφνικού έρωτά σας με το γαύρο και πως θα απαλλαγείτε από αυτή. μιλάς λες και απευθύνεσαι σε άτομα που τα τελευταία 20 χρόνια ήταν σε νάρκωση. πάτε καλά; έχετε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συντελεστεί; μέτρα μόνο τα σφαγεία της τούμπας που έχεις φάει τα τελευταία 15 χρόνια για να καταλάβεις το μέγεθος της ζημιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλαρακι εισαι εκτος τοπου και χρονου. 3αρα στο ρελαντι αρπαξες στο παιχνιδι με το καλυτερο πρωτο ημιχρονο και μπαλα υψηλου επιπεδου και απο τις 2 ομαδες. χαλαρωσε και αμα εχεις ομαδα ριξε εσυ 3αρα τωρα, αλλα μετα το ματς της τουμπας με το γαυρο δε σε βλεπω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά εντάξει. Δε κοιτάτε καλύτερα να ξεπλύνετε τη ξεφτιλάρα με τα κολλητιλίκια με το γαύρο; Που του δώσατε το ματς σε 15 λεπτά; Ο Παναθηναϊκός σε πειράζει. Άμα είστε καλύτεροι να κερδίσετε ρε φίλε μπας και δούμε και λίγη μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. * Πριν από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό οι πράσινοι ζάβλακες θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ, ως παράρτημα του Ολυμπιακού, θα του δώσει το παιχνίδι, ενώ οι κόκκινοι ζάβλακες πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει για τον Παναθηναϊκό.

    * Πριν τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, οι ρόλοι αλλάζουν. Οι κόκκινοι ζάβλακες θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ ως παράρτημα του Παναθηναϊκού θα του δώσει το παιχνίδι, ενώ οι πράσινοι ζάβλακες φοβούνται ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει για τον Ολυμπιακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O PAOK paizei gia tin parti tou.. den einai ergotelis oute livadia..
    panta tha ton fovaste ton megalo PAOK pws na to kanoume..

    ΑπάντησηΔιαγραφή