Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Μπασίρ: «Ο Ελ Ζαρ θα εκπλήξει τους πάντες»

Ο Σαλαχεντίν Μπασίρ που φόρεσε τη φανέλα του Άρη την περίοδο 2001-02 μίλησε για τη μεταγραφή του συμπατριώτη του Ναμπίλ Ελ Ζαρ στον ΠΑΟΚ.

«Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, με πολύ καλή τεχνική. Είναι μάλιστα αρκετά νέος, οπότε πρόκειται για μια κίνηση ουσίας για τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα τα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, άλλωστε εσείς οι Έλληνες συνηθίζετε να απολαμβάνετε τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούν ωραία τη μπάλα» είπε μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις» ο 38χρονος σήμερα Μπασίρ, ο οποίος έχει εγκαταλείψει εδώ και επτά χρόνια τους αγωνιστικούς χώρους και πλέον εργάζεται ως σύμβουλος στην Καζαμπλάνκα.

Ο Μπασίρ τόνισε ακόμη ότι:

«Ο Ελ Ζαρ θεωρώ πως θα εκπλήξει τους πάντες, γιατί είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αφού κατάφερε να ενσωματωθεί στη Λίβερπουλ, θα το καταφέρει εύκολα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Μάλιστα το κλίμα στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη είναι κομβικό για να προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στο πρωτάθλημα. Στη Λίβερπουλ ήταν φυσιολογικό να μην πάρει πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως έδειξε πως σέβεται πάντα τις αποφάσεις του προπονητή, ενώ όποτε του ζητήθηκε να ενισχύσει την Εθνική, το έκανε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα».

www.theplayer.gr

1 σχόλιο: