Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Μπόλονι: "Το 200% για το ασπρόμαυρο"

Ο Λάζλο Μπολόνι παρουσιάστηκε επίσημα από τον ΠΑΟΚ, μίλησε για τα πλάνα και τα σχέδια που έχει για την ομάδα, τόνισε πως από την στιγμή που υπέγραψε είναι... ασπρόμαυρος, ενώ μίλησε για τους νεαρούς παίκτες που έχει σκοπό να προωθήσει και για όσα θέλει να αλλάξει.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έφτασε μετά από μια ώρα καθυστέρηση στην αίθουσα Τύπου, όμως ξεπλήρωσε τους συναδέλφους με απανωτά συγγνώμη και απαντήσεις σε κάθε ερώτηση, όσο δύσκολη κι αν ήταν.

Αυτό που είχε ιδιαίτερη σημασία ήταν οι σκέψεις του για τον νέο ΠΑΟΚ, που έχει μέσα αρκετή πειθαρχία, θέαμα, μα πάνω απ' όλα καλά αποτελέσματα. Όσο για την ανανέωση στο ρόστερ; Όπως είπε και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, θα γίνει σταδιακά.

Πάντως, ο Λάζλο Μπόλονι εμφανίστηκε αρκετά ενημερωμένος, αφού παραδέχθηκε πως κλείνει ο -επιτυχημένος- κύκλος της ομάδας του ΠΑΟΚ, εστίασε στα αδύνατα σημεία, ενώ φαίνεται πως θα ρίξει το βάρος του στις ακαδημίες και στους πολλούς νέους και ταλαντούχους παίκτες που έχει ο Δικέφαλος του Βορρά.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Θοδωρή Ζαγοράκη και Παντελή Κωνσταντινίδη, υπογραμμίζοντας πως είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τον ίδιο, να δουλεύει με παράγοντες που γνωρίζουν και ζουν το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Ένας φίλος με είχε καλέσει μια φορά στην Θεσσαλονίκη. Και μερικές εβδομάδες νωρίτερα με μίλησε για το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ. Μετά είχα την επαφή με τον κ. Κωνσταντινίδη στο Παρίσι και για ακόμη μια φορά ο φίλος μου με κάλεσε εδώ. Από εκείνη την στιγμή φυσικά στο μυαλό μου δεν ήταν οι διακοπές αλλά μόνο ο ΠΑΟΚ. Τότε έγινε η συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Μου μίλησαν για το πρότζεκτ της ομάδας και τους μίλησα και εγώ για την δική μου φιλοσοφία. Και σήμερα, μετά από λίγη σκέψη, είμαι εδώ μπροστά σας ως ο μελλοντικός προπονητής του ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η σύντομη ιστορία μου με τον ΠΑΟΚ και ελπίζω στην συνέχεια να γίνει πολύ μεγαλύτερη. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή την στιγμή για να σας πω δύο πράγματα.

Το πρώτο είναι να σας ζητήσω συγγνώμη γιατί όλο αυτό το διάστημα έλαβα πάρα πολλά τηλεφωνήματα από την Ελλάδα. Πιθανότατα κάποιοι απ' αυτούς που μ' έπαιρναν να είναι εδώ, αλλά δεν απάντησα και δεν είπα τίποτα. Σεβάστηκα μια φιλοσοφία που μου μετέφερε ο κύριος Κωνσταντινίδης και γι' αυτό δεν απάντησα. Επίσης δεν απάντησα γιατί δεν είχα κάτι να σας πω. Τώρα έχω παραπάνω πράγματα να σας πω και μπορείτε να με ρωτήσετε και να σας απαντήσω στις απορίες σας.

Το δεύτερο είναι να δώσω συγχαρητήρια για το κίνημα του ΠΑΟΚ και την ομάδα του μπάσκετ. Χθες το απόγευμα πέρασα ένα πολύ ωραίο δίωρο μπροστά από την τηλεόραση. Ελπίζω τέτοιες όμορφες στιγμές να ζήσουμε και σ' αυτό το γήπεδο. Συγγνώμη γι ακόμη μια φορά".

Για τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ: "Ευχαριστώ για τις ευχές σας, αλλά δεν ήταν μόνο ένα πράγμα. Αυτό που κατάλαβα κυρίως από την διάρκεια των συζητήσεων είναι ένας δυναμισμός, που είναι πάρα πολύ σημαντικός για μένα ως προπονητής. Όταν είδα τον κύριο Ζαγοράκη και τον Κωνσταντινίδη είδα ενέργεια και δυναμισμό και αυτό με επηρεάζει πάρα πολύ σαν προπονητή. Σαφώς για μένα το να έρθω στην Ελλάδα και να δουλέψω σε μια από τις παραδοσιακά μεγαλύτερες ομάδες, ήταν ένα ενδιαφέρον πλάνο".

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου