Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Στους ισχυρούς ο ΠΑΟΚ αν περάσει..

Σύμφωνα και με τα σημερινά αποτελέσματα του Champions League ο ΠΑΟΚ, αν περάσει το εμπόδιο της Βαλερέγκα,  θα είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης για τα Play Off του Europa League αποφεύγοντας μεγαθήρια όπως είναι η Σάλκε, η Σεβίλλη, η Ρόμα και η Τότεναμ. Για την ολοκλήρωση του παζλ των ομάδων πρέπει να ολοκληρωθούν και οι αυριανοί αγώνες της 3ης Προκριματικής Φάσης του Europa League, ωστόσο οποιαδήποτε αποτελέσματα και να υπάρξουν δεν είναι ικανά για να στείλουν τον ΠΑΟΚ στην κληρωτίδα με τους αδύναμους.

Πιο αναλυτικά ο ΠΑΟΚ έχει 17.333 βαθμούς στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ πράγμα που τον φέρνει στην 33η θέση της κατάξης των ομάδων που θα μπουν στην κληρωτίδα για την κλήρωση της Παρασκευής.

Στον παρακάτω πίνακα με πράσινο είναι η ομάδες που θα συμμετάσχουν για πρώτη απευθείας στα Play Off, με κόκκινο είναι οι ομάδες που αποκλείστικαν από την 3η προκριματική φάση του C.L., με καφέ είναι τα ζευγάρια της Πέμπτης όπου οποιαδήποτε ομάδα και να περάσει ο ΠΑΟΚ την έχει απο κάτω, και με μαύρο χρώμα τα ζευγάρια όπου αν γίνει έκπληξη τότε θα αλλάξει και η θέση του ΠΑΟΚ όμως προς τα επάνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου