Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Περί επενδυτών!


Όπως βγαίνει απο τα ρεπορτάζ, οι Φλωρίδης-Σαχπατζίδης πρόκειται να επενδύσουν στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. Μάλιστα έχουν ήδη κατεθέσει μισό μύριο σε λογαριασμό της ΠΑΕ.

Η αλήθεια είναι οτι δε μπορούμε να μαστε σίγουροι για τις προθέσεις των δύο. Η πραγματικότητα όμως λέει οτι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το κεφάλαιο εκμεταλεύεται το ποδόσφαιρο με σκοπό το κέρδος είτε είναι αυτό άμεσο είτε έμμεσο , νόμιμο ή παράνομο.

Ειδικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χώρος απίστευτης διαφθοράς και παρανομίας, η ιστορία λέει οτι κάθε φραγκάτος που μπήκε, μπήκε για να κερδίσει,δημόσια έργα,εξουσία, οπαδικό στρατό-πρόβατα, να καπηλευτεί έσοδα των ομάδων, να ξεπλύνει βρώμικο χρήμα,να κερδίσει από την αγάπη των οπαδών για την ομάδα τους, να ξεπουλήσει ποδοσφαιριστές και να την κοπανήσει.

Θεωρώ οτι δεν πρέπει να υπάρχει συνειδητοποιημένος οπαδός - φίλαθλος του Π.Α.Ο.Κ που να συμφωνεί με την είσοδο οποιουδήποτε επενδυτή.Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η ΠΑΕ πρέπει να γίνει ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός , με την πραγματική έννοια του όρου, και να στηρίζεται αποκλειστικά και μονο στον κόσμο. Αυτό από μόνο του θα γεννήσει εμπορικότητα και αναγνωρισημότα μεγαλύτερη για την ομάδα. Ο ερασιτέχνης, θα πρεπε να απορρίπτει αμέσως κάθε εμπλοκή οποιουδήποτε επενδυτή στην ομάδα, όποιος και να ναι αυτός.
Αφού όμως δεν μάθαμε από την εμπλοκή των Μπατατουδογούμενων αυτή η μέρα θα αργήσει ακόμα...

Υ.Γ Θα μου πει κάποιος, καλά ρε φίλε εδώ υπάρχουν ακόμα άτομα που ψηφίζουν πασοκ-νδ, δε θα υπάρχουν άτομα που να θέλουν επενδυτες στον Π.Α.Ο.Κ; Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου