Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Την Κυριακή όλοι στο Καυτατζόγλειο


Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ απαντούν στην απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών μας στην Ξάνθη.
Τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:
«Για μία ακόμη φορά, ο ελεγχόμενος από τον Ολυμπιακό κρατικός μηχανισμός (ποδοσφαιρικές αρχές και αστυνομία) μας έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο.
Μετά τα ελικόπτερα και τις γραφικές ομάδες «Δ» που επιστράτευσε στον περσινό κόλαφο του κυπέλλου με την πλέον ευνοούμενη ομάδα της χώρας, το κράτος του Μαρινάκη συνεχίζει φέτος απρόκλητα την μεροληπτική του δράση εναντίον του ΠΑΟΚ. Σε Τρίπολη, Ηράκλειο, Κατερίνη και τώρα Θεσσαλονίκη επιτρέπεται η παρουσία γαύρων οπαδών την ίδια ώρα που μπαίνει βέτο στην μετακίνηση των οπαδών μας στην Ξάνθη, μετά μάλιστα τις απαγορεύσεις σε Γιάννινα, Χαριλάου, Καραϊσκάκη και Τρίπολη. Θυμίζουμε ότι την μοναδική φορά που φέτος οι οπαδοί μας εξέδραμαν μαζικά ήταν στη Νέα Σμύρνη όπου και αντιμετωπίστηκαν με το χειρότερο τρόπο χωρίς κανένα λόγο και αιτία (τυχαίο; Δε νομίζει κανείς εκτός από τον Τριτσώνη) Αποκλειστικός σκοπός τους, προφανώς και είναι η πλήρης αποδυνάμωση του μοναδικού οπαδικού και κοινωνικού κινήματος που απειλεί το σάπιο κατεστημένο τους, προέκταση του πολιτικού, του ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Η τελευταία απόφαση για απαγόρευση της παρουσίας των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πόλη της Ξάνθης, ενώ παράλληλα παρέχεται άδεια μετακίνησης των καλομαθημένων και καλοταϊσμένων «επιστημόνων» του Πειραιά, μας προκαλεί αηδία και οργή. Ο κύβος ερρίφθη.
Μπορεί να μην μας θέλουνε στην Ξάνθη αλλά δεν μπορούν να μας διώξουν από ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Έτσι, αφού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους από κοντά, οφείλουν να βοηθήσουν (με την φωνή τους) την ομάδα της Δράμας να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα εναντίον της ομάδας του δημοσίου.
Το ραντεβού για τον κόσμο του ΠΑΟΚ μεταφέρεται στις 12:00 μμ. Της Κυριακής στην Καμάρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου