Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Έλεος...


Δεν υπάρχουν λόγια να ψελλίσει κανείς άνθρωπος , ο οποίος έχει μέσα του έστω και τις βασικές αξίες του ανθρωπισμού, για αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες απο αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη , τους πολιτικούς απογόνους των ταγματασφαλιτών και των γερμανοτσολιάδων της κατοχής. 
Φυσικά, αυτοί οι υπάνθρωποι, υπήρχαν , υπάρχουν και θα υπάρχουν. Το θέμα είναι η ζωοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Όλοι μας έχουμε ακούσει, έχουμε δει κάποιον να γελάει ή να επικροτεί την πράξη του άνανδρου κτήνους ΚαSSιδιάρη, είτε στις δουλειές μας, είτε στις παρέες μας. 
Ο φασισμός υπάρχει παντού στην Ελλάδα, αποτέλεσμα της αμορφωσιάς μας, της έλλειψης παιδείας μας από το σχολείο, της παραγραφής-παραχάραξης της ιστορίας απο τα μέσα και τους επίσημους φορείς, μέσα από τις μητέρες που φοβίζουν τα παιδιά τους πως αν δε φάνε το φαί τους θα ρθει να τους φάει ο μαύρος.
Ολοι αυτοί που ψήφισαν αυτό το ναζιστικο κομμα , έχουν ευθύνη γιαυτά που γίνανε και θα έχουν ευθύνη για τα πογκρόμ, για τις ζωές που θα πάρουν αυτοί που βγαίνουν φωτογραφίες χαμογελαστοί μπροστά στους φούρνους του Αουσβιτς. 
Στη τελική ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου