Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Χαμός!


Ένας χαμός γίνεται στην ομάδα τις τελευταίες μέρες! Φράγκα δε παίζουν, ο Βιτόλο την κοπάνησε για τα ευρώ, η ομάδα δεν ενισχύεται, σύνδεσμοι κράζουν, απλοί οπαδοί κράζουν.
Το μεγαλύτερο θέμα είναι το άνοιγμα που χει η ΠΑΕ και η μείωση των εσόδων. Από κει ξεκινάει το πρόβλημα. No money, no honey όπως λέμε. Το ζήτημα που τίθεται είναι αν το άνοιγμα της ΠΑΕ είναι λογικό, ή αν προέρχεται απο κακοδιαχείρηση. Μέχρι να βγει το πόρισμα γιαυτό το θέμα, κανείς δε πρέπει να μιλάει, επείδή έδωσε δυο φράγκα παραπάνω στον ΠΑΟΚ για μετοχές ή για διαρκείας, στο κάτω-κάτω κανείς δεν τον υποχρέωσε. Κανείς δεν έχει δεδομένα για να αποδείξει το ένα ή το άλλο!
Αν αποδειχτεί κακοδιαχείρηση, η τωρινή διοίκηση οφείλει να αποχωρήσει απο τον ΠΑΟΚ. Αν αποδειχτεί το αντίθετο, όλοι αυτοί οι ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ που βασίζονται σε δημοσιεύματα και παπαγαλάκια, είναι υποχρεωμένοι έτσι όπως βγάλανε ανακοίνωση να κράξουν ,να βγαλουν ανακοίνωση έχοντας ώς περιεχόμενο μια και μόνο λέξη: ΣΥΓΓΝΩΜΗ
Σαν toumpalibre, θα στηρίζουμε το τρίο Ζαγόρ-Ζήση-Μπολόνι μιας και όλοι παραδεχόμαστε βάση πορείας και βιογραφικών οτι ξέρουν το θέμα καλύτερα από κάθε έναν προπονητή-πρόεδρο-μάνατζερ της κερκίδας!

Y.Γ Τα λεφτά που έδωσε η ΠΑΕ για τα ντου των αργόσχολων-άεργων-αγάμητων τα βάζουμε στον ισολογισμό, ή όχι;;;; Καλό είναι να κοιτάζουμε την καμπούρα μας πρώτα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου