Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Να χαμε να λέγαμε!


Δουλεία δεν έχει ο διάολος, πηδάει τα παιδιά του. Έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το άρθρο του πρωταθλητή όπως το μεταφέρει το gazzetta. Έτσι όπως πήρανε τον Βιερίνια , θα πάρουν τώρα και τον κοντό!

Διερευνητικές επαφές με την διοίκηση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός, αφού ο Έλληνας άσος αποτελεί... συμπάθεια του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ το και το κλίμα στην Θεσσαλονίκη δεν τον «σηκώνει».

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην «καίγεται» για την αγορά επιθετικού, ωστόσο αν οι Πειραιώτες αποφασίσουν να κινηθούν αποφασιστικά για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης κανείς δεν πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο αγοράς του Δημήτρη Σαλπιγγίδη!

Όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες έχουν ήδη προσεγγίσει τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν έμψυχα ανταλλάγματα και περίπου 400.000 - 500.000 για την αγορά του έμπειρου άσου.

Μάλιστα, όπως τονίζει το δημοσίευμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο του 30χρονου επιθετικού, ενώ και ο ίδιος ο «Σάλπι» βλέπει το κλίμα στην Θεσσαλονίκη (λόγω και των σχέσεων με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ) να μην τον «σηκώνει


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου