Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Όλοι θέλουν Κοντρέρας;

Το θέμα του Κοντρέρας παίζει καθημερινά σε Μέσα της Χιλής, της Ευρώπης, αλλά και το... ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ασταμάτητα είναι καθημερινά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πάμπλο Κοντρέρας να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κόλο Κόλο, είτε σε κάποια άλλη ομάδα της Ευρώπης, ή ακόμη και να παραμείνει στη χώρα μας φορώντας τη φανέλα ενός εκ των δύο «αιώνιων»!

Την Τρίτη υπήρχε νέα αναφορά για τον Κοντρέρας στη Χιλή, σύμφωνα με την οποία η Κόλο Κόλο προσφέρει στον 33χρονο αμυντικό νέα βελτιωμένη πρόταση που προβλέπει διετές συμβόλαιο με 400.000 δολάρια ετήσιες αποδοχές. Μάλιστα, υπήρχαν και δηλώσεις παράγοντα της Κόλο Κόλο που δηλώνει ότι ο Κοντρέρας είναι κατά 90% δικός τους παίκτης!

Από τον ΠΑΟΚ έχει βγει προς τα έξω ότι αν και δύσκολα η πρόταση ανανέωσης που είχαν σκοπό να του κάνουν είναι κοντά στα 400.000 ευρώ, όμως με τα οικονομικά προβλήματα να μην μειώνονται (το αντίθετο) και με τις πολλές νέες περικοπές, αυτό το σενάριο απομακρύνεται, ενώ παράλληλα μέσα στον Δικέφαλο αρκετοί είναι εκείνοι που δείχνουν «παγωμένοι» με τον παίκτη από τότε που δήλωνε τραυματίας στην Ελλάδα και πήγαινε κανονικά στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας και ξεκινούσε και βασικός.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε και το πρόσφατο σενάριο που γράφτηκε στον Τύπο για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ολυμπιακού, καθώς αμφότεροι είχαν στα... τεφτέρια τους την περίπτωσή του πριν κλείσει στον ΠΑΟΚ και φαίνεται πως το έχουν μετανιώσει. Μπορεί να είναι κάποια χρόνια μεγαλύτερος, ωστόσο η κλάση και η εμπειρία του παραμένει αδιαμφισβήτητη και στο Τριφύλλι θα μπορούσε να προσθέσει κάποια σημαντικά στοιχεία στην άμυνά του, ενώ και στον Ολυμπιιακό αρκετοί θεωρούν ότι θα ήταν μία ακόμη χρήσιμη λύση στα χέρια του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν έχει κρύψει τα αισθήματά του για τον Χιλιανό.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου