Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Δράμας - 10 χρόνια λειτουργίας

Μια γιορτή… όλο ΠΑΟΚ! Χθες το απόγευμα, η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Δράμας, γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας, έχοντας ως τιμώμενα πρόσωπα τους Ζήση Βρύζα και Γιώργο Γεωργιάδη. Οι οργανωμένοι δραμινοί οπαδοί του Δικεφάλου τίμησαν τους δύο βετεράνους άσους, σε μια έτσι κι αλλιώς γιορτινή μέρα, αφού από τη μια ο Βρύζας είχε τα γενέθλια της κόρης του και από την άλλη ο Γεωργιάδης είχε τα προεόρτια του γάμου του αδερφού του! Παρών στην εκδήλωση και ο Σταύρος Τσουκαλάς, που αγωνίζεται ως δανεικός στη Δόξα από τον ΠΑΟΚ. Επίσης, μεταξύ των εκατοντάδων φίλων του Δικεφάλου, υπήρχαν και οργανωμένοι από διάφορες περιοχές του νομού, όπως ο Ξηροπόταμος, ο Μυλοπόταμος και το Φωτολίβος, αλλά και από την Καβάλα και τις Σέρρες. Ακόμα οπαδοί του ΠΑΟΚ από τη Νεάπολη, τη “θύρα 4″ και την Τούμπα.

Πλήρης αποθέωση

Βρύζας και Γεωργιάδης γνώρισαν την πλήρη αποθέωση από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στα γραφεία της Λέσχης. Στη συνέχεια, και αφού πρώτα θαύμασαν το σύνδεσμο, που είναι από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα (όλων των ομάδων) σε τετραγωνικά, συνομίλησαν με τα μέλη της Λέσχης και ενημερώθηκαν για διάφορα πράγματα, που απασχολούν τους συνδεσμίτες της επαρχίας. Ακολούθησε η απονομή, με το γενικό γραμματέα της Λέσχης, Πολύδωρο Παπουτσή, να καλωσορίζει τον κόσμο και τους επίτιμους καλεσμένους, στους οποίους και έδωσε από μία τιμητική πλακέτα για την ανεκτίμητη προσφορά τους στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, στο λόγο του επισήμανε πως Βρύζας και Γεωργιάδης συνδέονται άρρηκτα με δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες της ομάδας. Την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ με το εξαίσιο τέρμα του Ζήση στο “Χάιμπουρι” και την τελευταία κατάκτηση κυπέλλου επί του Άρη στην Τούμπα με το γκολ-ποίημα του Γεωργιάδη. Αμφότεροι δε σταμάτησαν να φωτογραφίζονται με τους φίλους του Δικεφάλου,αλλά και να υπογράφουν αυτόγραφα σε χαρτιά, φωτογραφίες και φανέλες!

Βρύζας: «Ο ΠΑΟΚ είστε εσείς»

Αφού παρέλαβαν τις πλακέτες, Βρύζας και Γεωργιάδης μίλησαν με τη σειρά τους στον κόσμο, ευχαριστώντας τα μέλη της Λέσχης για την πρόσκληση και την τιμή που τους έκαναν. «Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που κάνετε. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Λέσχης για το σύνδεσμο που έχουν φτιάξει εδώ στη Δράμα» είπε αρχικά ο Βρύζας και συνέχισε: «Ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στον κόσμο του. Στην ομάδα θέλουμε τα πάντα σε ισορροπία. Να υπάρχουν άνθρωποι που να μην ενθουσιάζονται με το παραμικρό και να μην απογοητεύονται εύκολα». Ο Ζήσης κράτησε το καλύτερο για το τέλος: «Ο ΠΑΟΚ είστε εσείς…», αναφώνησε προκαλώντας… χαμό από χειροκροτήματα και ιαχές!

Γεωργιάδης: «Το κάτι άλλο ο λαός»

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεωργιάδης στάθηκε και αυτός στην τρομερή συμπαράσταση και αφοσίωση που επιδεικνύει ο λαός του ΠΑΟΚ στην ομάδα. «Ευχαριστούμε τα παιδιά για την πρόσκληση και την τιμή. Αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια είναι το κάτι άλλο», τόνισε ο Γ.Χ. και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ πάντοτε στηριζόταν στους φιλάθλους του. Η ομάδα ανεβαίνει ξανά και όλοι μαζί προσπαθούμε να τη φτάσουμε ψηλά».

πηγή: www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου