Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Μας φοτρώθηκε...

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΟΡΟΖΟΓΛΟΥ

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης κάνει πρεμιέρα σήμερα στη συνεδρίαση της Super League ως εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ. Εχοντας αναλάβει και επίσημα καθήκοντα εκτελεστικού διευθυντή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την 1η Ιουλίου, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ θα κάνει σήμερα την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα με σχετικό έγγραφο που απέστειλε στη Super League, ενημερώνοντας για την παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση ως εκπροσώπου της, διευκρινίζει ότι ο κ. Γκαγκάτσης είναι πλέον κάτοχος του 12% των μετοχών της ΠΑΕ! Αυτό κι αν είναι είδηση...

Πήρε το ποσοστό του Ηλία Βιολίδη
Για να μπορεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Super League ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα έπρεπε να είναι είτε μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (που δεν είναι...) είτε μέτοχος (που δεν ήταν...). Παράλληλα, ο Ηλίας Βιολίδης που εκτός από αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέχει την ίδια θέση και στο ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ έπρεπε για να διατηρήσει τη (δεύτερη) θέση του να μην είναι ταυτόχρονα και μέτοχος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κάπως έτσι ξεκίνησε η διαδικασία για την παραχώρηση του δικού του ποσοστού (12%) προς τον Βασίλη Γκαγκάτση. Αυτή είναι η εξήγηση που δόθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αιφνιδιαστική είναι η αλήθεια εξέλιξη, με την οποία ο Βασίλης Γκαγκάτσης από στέλεχος και με την ιδιότητα του εκτελεστικού διευθυντή έγινε και μέτοχος της εταιρείας και με ένα σημαντικό ποσοστό μάλιστα, από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν σε μεμονωμένα άτομα.

Μόκκας κατά Γκαγκάτση
Η πρώτη επίσημη παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση ως εκπροσώπου του ΠΑΟΚ στη συνεδρίαση της Super League θα γίνει σήμερα, αλλά χθες ο γνωστός νομικός Δημήτρης Μόκκας, που έχει δώσει σημαντικούς αγώνες για να αλλάξει το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΟΚ, με ανοιχτή επιστολή του προς τον Θοδωρή Ζαγοράκη πήρε θέση για τη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Γκαγκάτση και αντιδρά. «Θοδωρή, μην μπερδεύεις τις κουμπαριές με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει κίνδυνος διχασμού των ΠΑΟΚτσήδων» αναφέρει στο ξεκίνημα της επιστολής του ο Δημήτρης Μόκκας και αφού στηλιτεύει το πέρασμα Γκαγκάτση από την ΕΠΟ καταλήγει: «Ακουσε, Θοδωρή μου, και έναν άνθρωπο που είναι 50 χρόνια στον ΠΑΟΚ, που γκρέμισε Μπατατούδη και Γούμενο και στον οποίο, εμμέσως πλην σαφώς, χρωστάς και τη δική σου λαμπρή διοικητική παρουσία, που συνοδεύεται με μία άνευ προηγουμένου στήριξη, αγάπη και λατρεία του κόσμου του ΠΑΟΚ».

Πηγή: www.goalday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου