Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Στο... βάθος Ρεγκέιρο

Οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ παραμένουν στάσιμες και κυρίως στις περιπτώσεις των Βιεϊρίνια και Βιτόλο. Ο δικέφαλος του Βορρά όμως δεν θα περιμένει και πολύ τις διαθέσεις των Πορτογάλων σε πρώτο χρόνο. Φήμες θέλουν τον ΠΑΟΚ ν' ενδιαφέρεται για τον Ρεγκέϊρο. Το gazzetta.gr έχει το σχετικό ρεπορτάζ.


Στην Πορτογαλία για το θέμα Βιεϊρίνια πιστεύουν πως το θέμα δεν θα τελειώσει σύντομα. Η πρόταση της Πόρτο είναι ναι μεν να πάει ο παίκτης στον ΠΑΟΚ ωστόσο να υπογράψει ταυτόχρονα την επέκταση του συμβολαίου του. Οι «Δράκοι» ούτε την Δευτέρα, ούτε την Τρίτη αναμένεται να ασχοληθούν με τον Βιερίνια. Ίσως αυτό γίνει στο τέλος της εβδομάδας.

Ο χαμένος της υπόθεσης είναι ο ΠΑΟΚ και κανένας άλλος που δεν μπορεί να τρέξει το θέμα της μετακίνησης του Βιεϊρίνια. Η στασιμότητα αυτή, αναγκάζει τους ανθρώπους της διοίκησης να κοιτούν και αλλού, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μείνει αδρανής σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με τον νεαρό Πορτογάλο.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο Λεονάρντο του Λεβαδειακού είναι στην κορυφή της λίστας που έχουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ. Μια άλλη περίπτωση και μάλιστα πολύ φρέσκια είναι αυτή του Ρεγκέιρο που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη. Ο Ουρουγουανός μάλιστα έχει ρίξει κατά πολύ το κασέ (στους «κίτρινους» είχε ετήσιες απολαβές που ξεπερνούσαν τις 600.000 ευρώ).

Εξελίξεις θα δρομολογηθούν και στο θέμα του Βιτόλο. Η πλευρά του παίκτης υποστηρίζει πως μέχρι την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει και αυτό το θέμα, που χειρίζεται αποκλειστικά ο Ισπανός ποδοσφαιριστής.

Στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ θα συναντήσει τον Μίρκο Σαβίνι. Ο Ιταλός αμυντικός λόγο ενός προσωπικού προβλήματος δεν μπόρεσε να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να μεταβεί απευθείας στον Άρνεμ.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου