Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Μπράβο!!!

Δεν έλειψαν οι συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Αρη ανήμερα των πρώτων τους προπονήσεων ενόψει της νέας χρονιάς. Οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στην περιοχή της Καλαμαριάς και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομικής δύναμης για να μπει ένα τέλος στα όσα άσχημα διαδραματίστηκαν.

Σε πέντε προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία για τη συμπλοκή των οπαδών του Δικέφαλου του βορρά και των Κιτρίνων στη Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία πραγματοποίησε 13 ελέγχους, όμως όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι. Αργότερα, σε σύνδεσμο Super 3 στην περιοχή του Ευόσμου, άγνωστοι πέταξαν πέτρες προξενώντας υλικές ζημιές, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν ελαφρά τραυματία.


Πηγή: www.exedrasports.gr

Συγχαρητήρια στους οπαδούς και των δυο ομάδων, που για άλλη μια φορά απέδειξαν πόσο μάγκες είναι. Γιατί δε μπορείς να είσαι τιποτα άλλο παρά πολύ μεγάλος μάγκας όταν θες να δείρεις κάποιον επειδή είναι οπαδός μιας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας διαφορετικής απο αυτή που είσαι συ. Τώρα μπορούν να βγούν στα ραδιόφωνα και στις γειτονίες τους και να περηφανευτούν για το πόσο αλάνια είναι ενώ οι άλλοι είναι φλώροι,κότες λαγοί κτλ κτλ ,γιατί οι δικοί μας δώσανε 2,5 φάπες παραπάνω από σας και πέταξαν 10 πέτρες παραπάνω στο μαγαζί του αλλόθρησκου-άπιστου-μισητού βιοπαλαιστή. Και οι αρειανοί όμως καλά να πάθουν!!Σύνδεσμο στον εύοσμο;;;; αφου είναι γνωστόν οτι στα μυαλά καποιων έχουμε παοκτσίδικη δημοκρατία στον εύοσμο και αρειανή δημοκρατία στο χαριλάου!
Και εις ανώτερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου