Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Γεια σου Παπά,Παπά...(pt2)


Την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να πληρώσουν οι δύο παπάδες που βρέθηκαν στις εξέδρες της Τούμπας για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ομάδας. Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε και πλέον καλούνται να απολογηθούν στις Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης και Ημαθίας.
Ο παπα Χρίστος Νίντζιος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο επειδή έδωσε το παρών στην «πρώτη» του ΠΑΟΚ, ενώ ο φίλος του κλήθηκε και αυτός σε απολογία από τον μητροπολίτη Ημαθίας, ενώ απειλήθηκε ακόμα και με αφορισμό.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του δικεφάλου μόλις έμαθαν τα νέα αποφάσισαν να εκδώσουν ανακοίνωση υπεράσπισης των δύο κληρικών, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη μητρόπολη.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Τους τσάκωσαν λοιπόν του παπάδες οι αρχιμανδρίτες!!Γιατί όντως το ολίσθημά τους ήταν πολύ μεγάλο. Να πάνε στη πρώτη προπόνηση της αγαπημένης τους ομάδας. Βέβαια η εκκλησία απο την φύση της είναι ένας θεσμός άκρως συντηρητικός,αντιδραστικός προς το συμφέρον του λαού από τη γέννησή της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο μητροπολίτης Άνθιμος.
Λευτεριά στους απλούς παπάδες ρεεεεεεεεε

3 σχόλια:

  1. Να τα γραφετε σωστα . Σας παρακαλω να το διασταυρωσετε και απο αλλη πηγη. Ο παπάς δεν εχει καμια σχεση με την μητροπολη θεσσαλονικης και δεν δινει αναφορα στον μητροπολιτη θεσσαλονικης Ανθιμο. Ανηκει διοικητικα στην μητροπολη Κασσανδρειας ετσι δινει μονο αναφορα στο μητροπολιτη Κασσανδρειας Νικοδημο ο οποιος και τον καλεσε. Δειτε το σας Παρακαλω Ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα αθλητικά sites φίλε μου γράφουν για μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Νομίζω οτι αυτή τη διόρθωση θα πρεπε να την επισημάνεις στους δημοσιογράφους αυτών των sites γιατί όντως πολλές φορές γράφουν οτι να ναι!Εμείς δεν είμαστε δημοσιογράφοι απλοί bloggers είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι του θίξαμε τον Άνθυμο...

    Δουλειά λοιπόν δεν είχαν οι επικεφαλής της εκκλησίας και τους έπιασε η ευαισθησία καλοκαιριάτικα. Δεν ασχολείστε καλύτερα με το Βατοπέδι και τα όργια που γίνονται στα κελιά σας και να αφήσετε τα αδέρφια μας ήσυχα; Γιατί να μην μπερδεύετε κανείς, αδέρφια μας είναι από την στιγμή που είναι ΠΑΟΚτσηδες. Ο λαός του ΠΑΟΚ για τα αδέρφια του έχει πάει σε διαμαρτυρίες στα δικαστήρια, στις φυλακές, στους δρόμους, παντού. Θέλετε να μας δείτε και έξω από την μητρόπολη; Άντε ασχοληθείτε με το παγκάρι σας που την μέρα γεμίζει και το βράδυ αδειάζει!
    Τι θα θέλατε να φοράνε στριγκ κάτω από τα ράσα, να αδειάζουν τα παγκάρια και να πουλάνε χωράφια στο Αγιο Όρος;
    Βρε ουστ από δω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή