Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Με φόντο τους «4»

Την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Hellas OnLine διεκδικούν σήμερα (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 -Alpha) ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Ζωσιμάδων. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, ώστε να μην υπάρξει επαναληπτικός αγώνας και επιβαρυνθούν με δεύτερο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα.

Δύο αλλαγές ετοιμάζει ο Σάντος

Στόχος των Θεσσαλονικέων είναι να φτάσουν στον τελικό και να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας, κάτι που κατά καιρούς έχουν ομολογήσει οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας. Ο Φερνάντο Σάντος ετοιμάζει δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ σε σχέση με τον νικηφόρο αγώνα με τον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Αραμπατζής, Κοντρέρας, Μαλεζάς και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκασία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τον Βιεϊρίνια (δεξιά) και τον Σορλέν (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Φωτάκης (αντί του Κριστιάνο) και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μουσλίμοβιτς (αντί του Εντίνιο).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Εντίνιο, Κριστιάνο, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σαβίνι, Σνάουτσνερ και Μουν. Εκτός έμειναν οι Ίβιτς, Τσιρίλο, Φιλομένο, Βερόν και Κουτζαβασίλης.

* «Στις 15 Φεβρουαρίου, όταν εισπράξουμε άλλη μία δόση από τα τηλεοπτικά αλλά και τα χρήματα από την αύξηση κεφαλαίου, θα καταβληθούν τα υπόλοιπα χρήματα», ήταν η ενημέρωση της διοίκησης του ΠΑΟΚ προς τους ποδοσφαιριστές, οι αντέδρασαν επειδή στους λογαριασμούς τους μπήκαν τα μισά από τα οφειλόμενα των τελευταίων μηνών (περίπου 800 χιλιάδες ευρώ), την ώρα που χθες οι παίκτες εισέπραξαν και το πριμ από τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ανησυχούν στον ΠΑΣ

Οι Γιαννιώτες φοβούνται πως θα υπάρξει μαζική παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ και γι' αυτό χθες είχαν... κρύψει τα εισιτήρια και δεν τα είχαν βγάλει προς διάθεση. Οπως έκαναν μάλιστα γνωστό, η θύρα 7 θα μείνει κλειστή, ενώ στην 1 θα δοθούν μόνο 150 εισιτήρια σε οργανωμένους και από κει και πέρα θα μπουν στο γήπεδο όσοι έχουν διαρκείας.

O Νίκος Αναστόπουλος θα ξεκουράσει αρκετούς βασικούς στο σημερινό ματς, αφού άφησε εκτός αποστολής τους Ελευθερόπουλο, Σίσιτς, Μενδρινό, Βάντερσον, Σαϊτιώτη και Μιχαλόπουλο, ενώ εκτός έμειναν και οι Βαγγελής, Στάθης και Βαρτζιώτης.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΣ θα αποτελείται από τους Σικαλιά, Ντάσιο, Κούσα, Κώτσιο, Κανακούδη, Ανδράλα, Ρόβα, Καζναφέρη, Ντιμπαλά, Μπουχάν και Μπακαγιόκο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζαφειρόπουλος, Σενόνε, Βατσής, Παππάς, Αράς, Μαϊστόροβιτς, Τζάνης και Κοντογουλίδης.

Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης

Τρίτη 02/02/2010

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (17:00)

Τετάρτη 03/02/2010

Παναθηναϊκός-Καλλιθέα (17:00)

Τετάρτη 10/02/2010

SKODA Ξάνθη-Αρης (17:00)

Καβάλα-Πανιώνιος (17:00)

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου