Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Ανοχή τέλος

Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (04/02) βρέθηκαν Ζήσης Βρύζας και Σέρτζιο Κονσεϊσάο και μετέφεραν την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης για την απόδοση των ποδοσφαιριστών στην ήττα-αποκλεισμό στα Γιάννενα. Στη συζήτηση που έγινε, παρουσία και του Φερνάντο Σάντος, οι δύο άντρες ξεκαθάρισαν ότι η ανοχή της διοίκησης τελείωσε, ενώ παραπονέθηκαν και για τα θέματα της ομάδας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και τη βλάπτουν.
Συστάσεις στους ποδοσφαιριστές θα κάνει την Παρασκευή (05/02) και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος θα βρεθεί στην προπόνηση και όπως όλα δείχνουν θα τους επιβάλει πρόστιμο.
Με Γκαρσία στο ντέρμπι
Στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος τέθηκε, στον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία για το ντέρμπι της Κυριακής (07/02) κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Ο Ουρουγουανός μέσος προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και έτσι ο προπονητής μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.
Αντίθετα ο Πάμπλο Κοντέρας ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και θεραπείας, ωστόσο ούτως ή άλλως ο Σάντος δεν τον υπολογίζει για τα επόμενα δύο παιχνίδια, αφού είναι τιμωρημένος. Ατομικά προπονήθηκε ο Βλάνταν Ιβιτς, ανεβάζοντας ρυθμούς, ενώ Τσιρίλο και Φιλομένο ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

www.exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου