Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Τα βρήκαν ΠΑΟΚ-Ίβιτς

 Βαρόμετρο είναι για τον φετινό ΠΑΟΚ ο Βλάντα Ίβιτς . Ο Σέρβος μέσος είναι ο παίκτης που μεταμορφώνει τον Δικέφαλο του Βορρά σε ομάδα. Η διοίκηση του Θόδωρου Ζαγοράκη βλέποντας πως ο 32χρονος διανύει μια πολύ καλή χρονιά αποφάσισε να του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όταν ο Βλάντα Ίβιτς δεν αγωνίζεται η μεσαία γραμμή υπολειτουργεί. Δεν υπάρχει φαντασία στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και το πιο σημαντικό η κάθετε πάσα που θα «τρυπήσει» την αντίπαλη άμυνα. Αν ανατρέξετε στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Δικέφαλος του Βορρά θα δείτε πως η ομάδα δυσκολεύεται να σκοράρει και να φτάσει στην νίκη, χωρίς τον Ίβιτς στην σύνθεσή της.
Περίμενε ο Ίβιτς
Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι και όπως έχουμε αναφέρει στο «gazzetta.gr» υπήρξε μια διαφωνία ως προς την χρονική διάρκεια που θα έχει το νέο συμβόλαιο του(η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο, ενώ ο παίκτης για δύο χρόνια). Μια διαφωνία που ίσως να έφερνε τον 32χρονο στην αγκαλιά πολλών ομάδων που τον γλυκοκοίταζαν. Ο Ίβιτς όμως δεν έκανε ούτε ένα βήμα περισσότερο, να μπει στην διαδικασία να κουβεντιάσει με άλλες ομάδες. Περίμενε τόσο ο ίδιος όσο και ο εκπρόσωπός του.
«Πέφτουν» οι υπογραφές
Στην ΠΑΕ βλέποντας πως ο έμπειρος μέσος είναι βαρόμετρο για τον φετινό ΠΑΟΚ αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα του για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι δύο πλευρές ξανά κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και πολύ γρήγορα δώσανε τα χέρια. Η προφορική συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί πολύ σύντομα και στο χαρτί, με την υπογραφή των συμβολαίων. Έτσι λοιπόν ο ΠΑΟΚ κρατάει στην μηχανή του έναν παίκτη υπέρ πολύτιμο για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.
Κολλάει του Λίνο
Μετά του Χαλκιά, Γκαρσία και Ίβιτς στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να συμφωνήσουν και με τον Λίνο. Για την συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν δυσκολίες, οι οποίες προέρχονται από τον μάνατζερ του. Ο Άραβας ατζέντης του αποτελεί εμπόδιο στην συμφωνία των δύο πλευρών. Λέγεται πως έχει ενημερώσει τον Λίνο πως περιμένει πρόταση με πολύ υψηλές αποδοχές από ομάδα της Αραβίας. 

www.gazzetta.gr

1 σχόλιο: