Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Τελευταία ευκαιρία

Τελευταία ημέρα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου του ΠΑΟΚ η Παρασκευή (12/02). Ακόμη 122 χιλ. ευρώ προστέθηκαν την Πέμπτη (11/02). Ικανοποίηση στις τις τάξεις της ΠΑΕ για τη συμμετοχή του κόσμου στη διαδικασία. Συμφωνία χορηγίας με την TM Eye Hellas υπέγραψε ο Δικέφαλος.

Είναι ξεκάθαρο ότι, μετά το τέλος της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, οι διοικούντες θα ξεκινήσουν τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, αφού θα είναι σε θέση να υπολογίσουν τα προβλεπόμενα έσοδα. Κατά τη διάρκεια Πέμπτης (11/02), συγκεντρώθηκαν περίπου 122.000 ευρώ από τα υποκαταστήματα της Marfin Bank, η οποία συνεργάζεται με την ΠΑΕ. Οι μέτοχοι έφτασαν τους 4.222 και τα έσοδα που μπήκαν στο ταμείο της ομάδας ήταν 410.708 ευρώ.

Οι άνθρωποι της διοίκησης δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή, αλλά αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή λόγω της οικονομικής κρίσης. Κάτι που φαίνεται και στις δηλώσεις του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργου Φαρλαλή. «Για εμάς η Α.Μ.Κ. δεν είναι απλά ένα οικονομικό ζήτημα. Είναι και θεσμικό, και γι' αυτό τον λόγο στη διαφήμιση τονίζεται το 'γίνε και εσύ κομμάτι του ΠΑΟΚ'. Υπάρχει ανάγκη στο οικονομικό κομμάτι, αλλά εννοείται ότι η εταιρεία είναι βιώσιμη», είπε αρχικά.

Και συνέχισε, όσον αφορά το γεγονός ότι η Α.Μ.Κ. κράτησε μόλις 10 ημέρες: «Δεν ήταν στο χέρι του ΠΑΟΚ. Κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες, αλλά δεν εξαρτιόταν από εμάς. Μπορούμε να ποντάρουμε όμως στη συμμετοχή του κόσμου και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολη εποχή οικονομικά, αλλά η αγάπη του κόσμου είναι πολύ μεγάλη».


www.exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου