Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ψάχνει τον αντι-Σάντος ο Ζαγοράκης

Παρόλο που ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την πρόκληση των πλέι οφ, ο Θόδωρος Ζαγοράκης καταστρώνει το πλάνο με το οποίο θα πορευτεί ο Δικέφαλος ψάχνοντας στελέχη για τη διοίκηση, αλλά και μεγάλο προπονητή που θα αναλάβει το αγωνιστικό τμήμα.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης γνωρίζει πολύ καλά ότι με το τέλος των πλέι οφ θα πρέπει να παρουσιάσει το νέο πλάνο βάσει του οποίου θα πορευτεί ο Δικέφαλος στα επόμενα χρόνια και για αυτό εργάζεται σκληρά τις τελευταίες ημέρες, για να καταστρώσει τα πλάνα του.

Ένα από τα θέματα που «καίνε» είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να δώσει αγωνιστική ταυτότητα στον Δικέφαλο και να χτίσει μια νέα ομάδα που θα βασίζεται σε νεαρούς παίκτες και σε χαμηλότερο μπάτζετ από αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή. Έναν άνθρωπο δηλαδή που σαν τον Φερνάντο Σάντος θα του δοθεί πίστωση χρόνου για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα καταφέρει να έχει συγκεκριμένο πλάνο και να διεκδικεί διακρίσεις.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έπειτα από συζητήσεις που είχε με συνεργάτες του κατέληξε στο συμπέρασμα ότι παρόλο που το μπάτζετ της ομάδας θα μειωθεί, τα χρήματα που θα ξοδευτούν για έναν πολύ καλό προπονητή δεν πρέπει να είναι λίγα. Έτσι είναι διατεθειμένος να ξοδέψει ένα σεβαστό ποσό για να φέρει έναν μεγάλο προπονητή που θα καταφέρει να χτίσει τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ.

Πέρα από το αγωνιστικό τμήμα όμως, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει διαπιστώσει δυστοκία και στον οικονομικό τομέα για αυτό και «χτενίζει» την αγορά για να βρει ανθρώπους που θα είναι εξειδικευμένοι στον οικονομικό τομέα, αλλά και στον τομέα της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ, για να λειτουργήσει καλύτερα ο Δικέφαλος σε αυτούς τους τομείς.

Τέλος, προχωράει σε επαφές για τη δημιουργία ακόμη μιας μπουτίκ που θα πουλάει όλα τα υπόλοιπα είδη εκτός από αυτά που εμπορεύεται η PUMA, με την οποία υπάρχει συμφωνία για την υπάρχουσα μπουτίκ του Δικεφάλου.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου