Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Άντε τώρα Θόδωρα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!!!


Διαβάζουμε στο olapaok.gr


Μετά από ψηφοφορία που έγινε στη διάρκεια της σημερινής (14/4) έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Super League, ο Αχιλλέας Μπέος εξελέγη ως αντικαταστάτης του Θανάση Κανελλόπουλου στη θέση του εκπροσώπου της Λίγκας στην ΕΠΟ. Τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου στήριξαν με την ψήφο τους οκτώ από τις δέκα ΠΑΕ που έδωσαν το "παρών". Συγκεκριμένα, υπέρ του ψήφισαν οι Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός, Ηρακλής, Πανιώνιος, Εργοτέλης, Κέρκυρα και εννοείται και ο Ολυμπιακός Βόλου. Αντίθετα, αρνητική ψήφο έδωσαν ο Ατρόμητος και η Ξάνθη, ενώ απείχαν οι υπόλοιπες έξι ΠΑΕ (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Λάρισα, Άρης και Καβάλα).

Το περιεχόμενο της επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Μετά την ολοκλήρωση της Γ.Σ διέρρευσε η πληροφορία ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε επιστολή στήριξης στον Αχιλλέα Μπέο. Ωστόσο, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ αυτό το οποίο έπραξε μέσω της επιστολής της ήταν να διευκρινίσει ότι όπως όταν είχε τεθεί θέμα αντικατάστασης του Ηλία Βιολίδη, τον πρώτο λόγο για το ποιος θα πάρει τη θέση του είχε ο ΠΑΟΚ (με αποτέλεσμα να αναλάβει καθήκοντα εκπροσώπου της Λίγκα στην ΕΠΟ ο Θόδωρος Ζαγοράκης), έτσι και τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου δικαιούται να υποδείξει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Κανελλόπουλου που ήταν δικό του στέλεχος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο επιχείρημα είχε χρησιμοποιήσει και ο Αχιλλέας Μπέος στη διάρκεια της συνεδρίασης της Λίγκας που έγινε την Τετάρτη (13/4).

Και ποινική δίωξη για τον Μπέο
Τέλος, πριν την Γ.Σ της Λίγκας είχε γίνει γνωστό ότι ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε ποινική δίωξη στον Αχιλλέα Μπέο για την υπόθεση των κασετών και όσα φαίνεται να έχει πει στο διαιτητή Γιώργο Δαλούκα (για το περιβόητο πλέον ματς Άρης- Παναθηναϊκός).
Η δίωξη αφορά απόπειρα εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος με απειλή της δραστηριότητας του εξαναγκασμένου.


Μπορεί το site να δίνει μια λογική εξήγηση για την στάση της ΠΑΕ, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η στάση της είναι σωστή και παοκτσήδικη. Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ στήριξε έμμεσα τον Μπέο. Αυτή είναι η αλήθεια. Ότι και να λένε οι βασιλικότεροι του βασίλέως απο τη μία και οι άσπονδοι φίλοι μας από την άλλη, ο Θόδωρος υπέπεσε σε ένα μεγάλο επικοινωνιακό λάθος. Σίγουρα αυτό που λέει η επιστολή της ΠΑΕ είναι το νόμιμο. Αυτό όμως δεν είναι και το ηθικό. Δεν είναι το ίδιο πράμα Ζαγοράκης και Μπέος. Ρε συ Ζαγόρ βάζεις τον εαυτό σου στα ίδια με τον Μπέο;;;

Αντε τώρα σκύλε μου να αποδείξεις σε όλους ότι δεν είσαι ελέφαντας!

1 σχόλιο:

  1. Να συμφωνήσω και γω με την σειρά μου με σένα.Δεν θα μας βγάλουν και τρελούς διάφοροι παρατρεχάμενοι πουλώντας μας τρελίτσα περί ουδετερότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή