Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ! (Από μικρό παιδί)


Σύμφωνα με τα περισσότερα ρεπορτάζ, ο Καρλάο είναι πολύ κοντά στο να ρθέι στην ομάδα μας. Αν έρθει του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Το αστείο σαυτήν την υπόθεση , όπως και στις περισσότερες ποδοσφαιρικές υποθέσεις του καλοκαιριού είναι οι συνεντεύξεις που δίνουν οι ποδοσφαιριστές , που φυσικά άλλα απαντούν στις 'καυτές' ερωτήσεις των δημοσιογράφων και άλλα σκέφτονται!

Το toumpalibre μπήκε στο μυαλό του Καρλάο και σας μεταφέρει ακριβώς αυτό που σκεφτόταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στην Sportday :

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος στράικερ στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα:

-Μπορούμε να σου ευχηθούμε καλορίζικος;
«Όχι, όχι. Ο ατζέντης μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα. Δεν σας κρύβω πάντως ότι χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ θέλει να με αποκτήσει». (Κάτσε ρε φιλάρα, δε μου δώσανε τίποτα μπροστά,money talks bullshit walks)

-Γνωρίζεις κάποια πράγματα για τον ΠΑΟΚ;
«Ξέρω ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας». (Ελληνική ομάδα και περιμένεις να την ξέρω;;;)

-Ποια είναι η εικόνα που έχεις στο μυαλό σου;
«Είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο βελτιώνεται και έχει ως στόχο της την κατάκτηση και των δύο τίτλων στην Ελλάδα». (Ούτε που ξέρω, αν πέσει ο παράς λέω 'οτι θες, δε τη παλεύω άλλο εδώ με τους σχιστομάτηδες)

-Μόλις έμαθες για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ επικοινώνησες με κάποιους φίλους σου που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες;
«Όχι, προς στιγμήν δεν το έχω κάνει. Παλιότερα, όμως, έχω μιλήσει με αρκετούς φίλους μου που πέρασαν από την Ελλάδα και όλοι μου έχουν πει καλά λόγια για το ποδόσφαιρο στη χώρα σας και για τον τρόπο ζωής». (Είστε για το πεός εκεί, το μόνο που δε στήνετε απόσο ξέρω είναι το τι χρώματα θα φοράει η κάθε ομάδα!)

-Η θέση του επιθετικού είναι πονεμένη ιστορία στον ΠΑΟΚ. Εδώ και χρόνια λείπει ένας κλασικός γκολτζής. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να στηρίζει τις ελπίδες του πάνω σου;
«Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα πράγματα, μια και ακόμα τα πάντα είναι ρευστά. Δεν θέλω να δώσω υποσχέσεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αυτό μπορώ να το κάνω όταν έρθει η ώρα. Πάντως, θέλω να ξέρουν ότι η δουλειά μου είναι να πετυχαίνω γκολ».(Άσε μας ρε φίλε με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, δε τη παλεύω άλλο εδώ με το σούσι σου λέω!!)

-Έχεις άλλες προτάσεις στα χέρια σου;
«Ναι, υπάρχουν προσφορές και ενδιαφέρον από ομάδες της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ρουμανίας και της Πορτογαλίας».(Οχι καμμία!)

-Εσύ πού προτιμάς να συνεχίσεις την καριέρα σου;
«Μόλις ο ατζέντης μου μού μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, του είπα "πάγωσε όλα τα άλλα, θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ"». (Παντού ,μόνο να φύγω από δω,πάρτε με please!!)

-Για ποιο λόγο;
«Διότι είναι μία ομάδα που αγωνίζεται κάθε χρόνο για την κατάκτηση του τίτλου, συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτά είναι σοβαρά κίνητρα για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή». (Οι άλλοι μου δίνουν ψίχουλα, εδώ μπορώ να τα πάρω χοντρά,θεός θα μαι με το ποδοσφαιρικό επίπεδο που έχετε, άσε που μαθα οτι γενικά είστε εκεί χαλλλαροι τύποι!)

-Σου έχουν μιλήσει για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν στην Τούμπα;
«Μου έχουν πει ότι είναι μια υπέροχη εμπειρία να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Μου τον περιέγραψαν σαν τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας». (Μπα ,κανείς δε μου πε τίποτα, νομίζεις ότι ασχολείται κανείς με τη κερκίδα ρε φίλε;)

-Ξέρεις τους Λίνο και Βιεϊρίνια που έπαιζαν πριν από τον ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία;
«Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες. Τους ξέρω ως ονόματα, δεν έχουμε κάποια φιλική σχέση».(Πρώτη φορά τους ακούω, θα πρέπει να ξέρω κάθε Πορτογάλο παίχτη;)

-Είσαι έτοιμος από πλευρά φυσικής κατάστασης για να βοηθήσεις άμεσα τον ΠΑΟΚ, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή;
«Ναι, βέβαια, είμαι πανέτοιμος. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει προετοιμασία». (καλά δε ξέρουν τι γαμάτη προετοιμασία κανουμε εδώ στην Ιαπωνία;;;)

-Πληροφορήθηκες ότι στο πρώτο φιλικό ηττήθηκε με 2-1;
«Όχι, δεν έχω ψάξει τέτοιες πληροφορίες στο Ίντερνετ. Είναι πάντως καλύτερο να χάνεις στα φιλικά πάρα στα επίσημα ματς. Τα φιλικά είναι για να βλέπει ο προπονητής τα λάθη και να τα διορθώνει». (Και να κερδίζατε το ίδιο θα λεγα)

-Φανταζόμαστε ότι έχεις ακούσει για την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα. Αυτό δεν σε ανησυχεί;
«Όχι, δεν ανησυχώ. Πιστεύω ότι είναι μία κακή περίοδος και σύντομα θα κάνει τον κύκλο της και όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό». ( Τι κρίση εχουν;;;; Ρε συ μανατζερ τι κρίση λέει εδώ αυτός;)

-Τι πήγε στραβά και δεν κατάφερες να προσαρμοστείς στην Ιαπωνία;
«Δεν νομίζω ότι έφταιγε κάτι συγκεκριμένο. Πολλές καταστάσεις μαζί δημιούργησαν το πρόβλημα».('Ελα συ εδω να παίξεις μπαλα να δεις τη γλυκα!)

5 σχόλια: