Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝΟ

Εδώ και παρα πολύ καιρο βλεπουμε στο ‘’μοναδικο ανεξαρτητο’’ ‘’’’’οπαδικο’’’’’’’ site το ΠΑΟΚμανια Να εχει δημοσιογραφο που εκανε και ρεπορταζ ΠΑΟΚ τον Νικο Τοσκιτση γνωστο στο site ως απαραδεκτο,η γυναικα του προεδρου,transfermaniac αυριο μεθαυριο σουπερμαν και παει λεγοντας…στον βωμο των click για το site τους κάθε τρεις και λιγο βαζουν γριφους για τις επομενες μεταγραφικες κινησεις τις ΠΑΕ βαζωντας τον κοσμο που αγωνιά στο τρυπάκι να τους προσφέρει συνεχόμενα κλικ στο σάιτ να ψάχνουν να βρουν ποιος είναι,και όταν πετύχουν 1 στους εκατό βγαίνουν σαν τους αρδ και λένε εμείς σας το λέγαμε κλπ! Επειδή έχει κουράσει αυτό το θέμα σήμερα τους έγραψα σε σχόλιο από κάτω από το τελευταίο ποστάρισμα με τις έγκυρες πληροφορίες της γυναίκας του προέδρου το παρακάτω!

Αφηστε μας επιτελους με τις μεταγραφες Νικο Τοσκιτση-Απαραδεκτε-Τρασφερμανια-Γυναικα Του Προεδρου ασχολησου με το site σου και το στοιχημα οπως εκανες στην εφημεριδα πρασινη και ασε τον ΠΑΟΚ στη ηρεμια του εχω βαρεθει να κοροιδευεις και να βαζεις στην μπριζα τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ η γραψε παλι κανενα αρθρο παραμονες αρης-ΠΑΟΚ πως αρειανοι και ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ ειναι αδερφια
και δεν εχουν να χωρισουν τιποτε.

Μετά από λίγο το σχόλιο εννοείται ότι σβήστηκε από το μοναδικό ανεξάρτητο οπαδικό site και όταν τους ρωτησα ότι γιατι σβηνουν τις αληθειες που πονανε ο διαχειριστης μου ειπε ότι ‘’δεν ξερει ποιος εχει αυτή την στηλη στο site του’’

Και όταν βρηκα δυναμη αφου σταματησα το γελιο του ξαναρωτησα αν είναι αυτή η δημοκρατια του εν λογω site να σβηνουν σχολια με ειπε παλι ο διαχειριστης ότι ήδη το σχόλιο μου το είχαν δει αρκετοί….τα συμπεράσματα δικά σας!

Στο φόρουμ συνεχίστηκε και εκεί μέσα το όλο θέμα βέβαια σβήστηκαν από τους διαχειριστές εκεί όλα όσα λέγαν τα πράγματα με το όνομα τους..

Σε περίπτωση που σβηστούν και αυτά τα τελευταία παραθέτω την απάντηση του απαράδεκτου-γυναίκα του προεδρου-τρανσφερμάνιακ και από κατω την δική μου!

Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

από aparadektos » Κυρ Ιούλ 31, 2011 1:23 pm

Δεν έχω προλάβει να δω όλα τα ποστ που γράφτηκαν αλλά ενημερώθηκα. Κρίμα που το
τηλεφώνημα από την Ελλλάδα ήταν για άσχημο θέμα και όχι καλό.

Φυσικά μπορείτε να γράψετε ότι θέλετε για μένα. Κατά καιρούς και εδώ και σε άλλο σάιτ έχουν γραφτεί αρκετά αλλά δεν έχω απαντήσει. Αυτήν την φορά θα παρέμβω για να προστατέψω την ιστοσελίδα και τους φίλους που την χειρίζονται.

Είμαι ένας από τους πολύ λίγους τότε ιδρυτές της ιστοσελίδας το 2007 και φυσικά ο "νονός" του. Δεν περίμενα οταν σκεφτόμουν το όνομα τότε οτι θα γίνει τόσο γνωστό!

Ποτέ μου όμως δεν έκρυψα σε κανέναν την επαγγελματική μου ιδιότητα.Γιατί άλλωστε; Μόνο οι ρουφιάνοι την κρύβουν γιατί ντρέπονται για αυτήν.

Ποτέ μου δεν έκρυψα όμως και την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ. Με πολλούς από εσάς βρεθήκαμε στις κερκίδες, πολλούς σας φιλοξένησα αν και δεν σας ήξερα στο σπίτι μου στην Αθήνα παρόλο που δεν έμενα μόνος. Και είναι αστείο γιατί αύριο μεθαύριο αν έρθω Ελλάδα το πιθανότερο είναι να πίνουμε καμιά ρετσίνα μαζί... Απο την ιστοσελίδα σταμάτησα ως αντμιν το 2008 όταν πήγα φαντάρος.

Πλέον ζω και εργάζομαι εδώ και αρκετούς μήνες στο εξωτερικό μακριά απο τον ΠΑΟΚ. Γελάω ειρωνικά λοιπόν με την αναφορά στο όνομα μου για να ικανοποίησει κάποιος την τάση του για κουτσομπολιό γιατί ουσιαστικά κάνοντας αναφορά στο όνομα μου δεν πολεμάει εμένα που επαναλαμβάνω ζω με την οικογένεια μου στο εξωτερικο, και είμαι μακριά από όλα, αλλά την ιστοσελίδα.

Για μένα προσωπικά μπορείτε να γράψετε ότι θέλετε. Ότι τα παίρνω, ότι με πληρώναν για να γράφω ότι μου λέγαν, ότι είμαι ρουφιάνος. Άλλωστε για αυτό ζω μακριά από την πατρίδα επειδή τα παίρνα χοντρά.

Για όσους όμως ασχολούνται με το σάιτ είναι το λιγότερο πούστικο να τους κατηγορείται

Παιδιά όπως ο τίτσερ που κάθεται από το πρωί ως το βράδυ πάνω στην σελίδα, δεν βλέπει τα παιδιά του, την γυναίκα του για να έχετε εσείς ένα βήμα να γράφετε... και μπαίνεται και γράφετε για φούστες. Είναι ντροπή

Αυτά τα λίγα. Ελπίζω την άλλη φορά να γράψω ποστ για μία μεγάλη νίκη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ και ελπίζω η κλήρωση στην επόμενη φάση νας μας φέρει όλους στην ίδια κερκίδα...

υγ: Και φυσικά οι αντμίν πρέπει κανονικά να σβήνουν τα ποστ με ονοπατεπώνυμα γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζουν την μήνυση δεν την τρώνε οι χρήστες αλλά το σάιτ... Αυτά και θα ήθελα να σεβαστείτε το γεγονός οτι δεν θέλω να συνεχίσουμε αυτήν την φαρσοκωμοδία, και όποιος έχει απορίες υπάρχουν και τα πμ. Οι αντμίνς ελπίζω να επιληφθούν του θέματος.

Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

από H_gynaika_tou_Proedrou » Κυρ Ιούλ 31, 2011 1:28 pm

Οκ τωρα μπορείτε να το κλειδώστε το γαμημένο μέχρι το επόμενο κουίζ μου;;;;
Άντε μη βγάλω @@!

Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

από DJMARVIN » Κυρ Ιούλ 31, 2011 1:41 pm

Το ότι ζεις και εργάζεσαι στην Γερμανία όπως λες δεν σημαίνει ότι έχεις πάψει να ασχολείσια με το εν λόγω Site δόξα το Θεό η τεχνολογία δεν αποτρέπει κανέναν από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη να έχει πρόσβαση οπουδήποτε!Δεν περίμενα να βγεις και να πεις ναι οκ εγώ είμαι Η γυναίκα του προέδρου ο πρώην transfermaniac και ο Σούπερμαν αύριο μεθαύριο αλλά το παρέθεσα γιατί έχει καταντήσει κοροιδία για ότι όνομα μαθαίνεις να πουλάτε πρόλογο με γρίφους στα ΠΑΟΚτσάκια που πρωί βράδυ περιμένουν μία μεταγραφή για την ομάδα και για κάποια παραπάνω Click στο Site γράφεται ότι ακούγεται αριστερά δεξιά στις πηγές σας γρίφους και αν πιάσετε 1 στα 100 βγαίνεται σαν τους ΑΡΔ και λέτε εγώ σας το είχα γράψει τότε…To θέμα έχει να κάνει προσωπικά με σένα ο Teacher και ο κάθε Teacher καλώς αφιερώνει όλη τη μέρα του στον ΠΑΟΚ δεν είναι ο μόνος από κει και πέρα Κυρία Λίλη όλοι κρίνονται για τις πράξεις τους και τα γραφώμενα τους 
Υγ.Μετά από ώρα που ήταν ανενεργό το θέμα στο
Φόρουμ(τελευταίο ποστ 12,51)….Έγραψε απάντηση ο Απαράδεκτος(1,23) που και καλά ενημερώθηκε μόλις ενώ ήταν online σε όλη τη συζήτηση και ακριβώς λίγα λεπτά(1,28) μετά εμφανίστηκε και η Κυρία Λίλη….Ούτε το ίδιο άτομο να ήταν! Τυχαίο?Δε νομίζω? Να προσφέρεται ουσία στον λαό και όχι σανό!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

DJMARVIN

Εμείς στο toumpalibre.blogspot.com δημοσιεύουμε οποιοδήποτε σχόλιο σας είτε συμφωνούμε είτε έχουμε αντίθετη άποψη είτε δεν έχουμε άποψη καθόλου. Επίσης δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα παραπάνω σχόλια. Η δική μας άποψη όσον αφορά το ΣΑΝΟ στους ΠΑΟΚτσήδες που ταϊζουν πολλά ραδιόφωνα και sites είναι ότι πρέπει να κλείνουμε τα αυτιά μας, να μην τρώμε ότι μας ταϊζουν και να ασχολούμαστε με οποιαδήποτε μεταγραφή μόνο όταν έχει ανακοινωθεί από το επίσημο site της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. που είναι το www.paokfc.gr  και κανένα άλλο. Επίσης πιστεύουμε ότι για να κρίνουμε έναν ποδοσφαιριστή- προπονητή - μέλος της διοίκησης πρέπει να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Δεν βγάζουυμε παιχταρά κανέναν με ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια του όπως είδαμε το ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο να συμβαίνει.


7 σχόλια:

  1. Ευχαριστω για την δημοσιευση εγω το μονο που προσπαθω και θελω ειναι το καλο του ΠΑΟΚ και οχι της τσεπης μου οπως μερικοι αλλοι.Ευχαριστω και παλι ολοι κρινονται και πολλοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δεν γνωριζουν πολλα πραγματα ουτε μπορουν να καταλαβουν τι γινετε εγω ειμαι ενας απλος στρατιωτης ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

    UTRAS NEVER DIE
    4-10-99

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς φίλοι μου ο πολύς ο κόσμος τρωει το παραμύθι λόγο άγνοιας για το άθλημα κυρίως, αλλά και των κυκλωμάτων που το λυμαίνονται.
    Η εποχή των παπαγάλων και των λαϊκιστών δημοσιογράφων πιστεύω ότι σιγά σιγά περνάει, λόγο του πλουραλισμού στην ενημέρωση και στις απόψεις που υπάρχουν πλέον.

    Η θέση σας με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και είναι ο λόγος που έκανα αυτό το σχολιασμό…
    Καλή συνέχεια στην πολύ αξιόλογη προσπάθεια που κάνετε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπαρχουν αλλα 1000 site που μπορεις να βγεις να κλαψεις ξεκινα γιατι θα ξεχαστει το θεμα και μαζι με αυτο θα ξεχαστεις και εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι μεγάλος χαλβάς γιατί το συγκεκριμένο παιδί που λες δεν έχει πειράξει κανέναν και είναι ο μόνος που δεν έπαιρνε λεφτά κάτω από το τραπέζι.
    Είναι στη Γερμανία και δουλεύει σε άσχετη δουλειά, γιατί τα παράτησε εξαιτίας όσων είδε, αλλά και για κάτι τρόμπες σαν εσένα.
    Το olapaok ή το paok24 που τα παίρνουν χοντρά και γράφουν ότι θα πάρουμε Μποκανί και Ταμούδο και χίλιους δυο δεν σε πειράζουν λούλη.
    Εκεί τουμπέκα κάνεις .. Έτσι είναι βέβαια .. Πήραμε και τέσσερις φορές διαρκείας και το παίζουμε τώρα και στρατιώτες του ΠΑΟΚ! Γατάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω ουτε βγηκα να κλαψω ουτε τιποτα μαλλον σε πειραζει πολυ η αληθεια το αν θα ξεχαστω εγω ουτε που με νοιαζει οσο για τους αλλους που αναφερεις εκεινοι τουλαχιστον υπαρχουν φανερα και εχω βρεθει με μερικους απο αυτους και τους εχω πει καποια πραγματα αυτοι δεν κριβονται πισω απο ψευδονυμα και φυσικα και με ενοχλουν οσο για το οτι ειναι στην γερμανια και κανει αλλο πραγμα ας ηταν σωστος και ας τον κρατουσαν οσο για τα ποσα χρονια περνω διαρκειας και γενικα τι εχω δωσει στον ΠΑΟΚ και αν ειμαι στρατιωτης του ΠΑΟΚ ρωτα να μαθεις και αν εχεις και αμφιβολιες ελα να σου τις λυσω απο κοντα φορα τωρα καμια φουστα και συνεχισε να γραφεις ανωνυμα φουστανελοφορε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο κοντά θα τρέχεις φλωράκο

    Και εσύ ρώτα να μάθεις αν τον διώξαν ή αν έφυγε που πετά την μία μαλακία μετά την άλλη. Και ρώτα να μαθεις πόσα άτομα είναι αυτή η στήλη και μήπως είναι και κανένας από αυτούς που λες ότι βρέθηκες και είπιες καφές μαζί τους. τραχανά της φάπας. στρατιώτης του κώλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ποιοι ειναι φλωροι φαινετε αφου συνεχιζεις να γραφεις ανωνυμα κανεις δεν με εχει τρεξει ποτε απο κοντα ουτε προκειτε πανε κλαψε παρεα με τον αλλο και να χεις τα απίδια να γράφεις με το nickname που έχεις και στο ''μοναδικό ανεξάρτητο οπαδικό σάιτ '' εκτός αν φοβάσαι μην ξεμπροστιαστείς ρόμπα ξεκούμπωτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή