Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Σάντος για... πάντα!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα ο Θόδωρος Ζαγοράκης ετοιμάζονται να καλέσουν σε συζητήσεις τον Φερνάντο Σάντος για την ανανέωση του συμβολαίου του. Είναι γνωστή η εκτίμηση που τρέφουν οι δύο άνδρες και αυτό φάνηκε όταν ο πρόεδρος του Δικεφάλου στην πρώτη χρονιά της παρουσίας του Σάντος στην ομάδα είχε βάλει τα στήθη του μπροστά για να τον «προστατεύσει» από τις φωνές του κόσμου για απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού.

Η ομολογουμένως εντυπωσιακή παρουσία του ΠΑΟΚ στο περσινό Πρωτάθλημα, η παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Βαλερένγκα, που δεν την περίμενε κανείς, αλλά και ο προγραμματισμός στην ομάδα, λέξη άγνωστη πριν από λίγα χρόνια στο σωματείο, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας μέσα στην διοίκηση. Το τριετές αρχικό πλάνο φαίνεται πως δεν αρκεί για να δουν όλοι μια μέρα να πετυχαίνει τον στόχο του που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Η τελική απόφαση δεν έχει ακόμα παρθεί. Αυτή η μέρα δεν θα αργήσει να ‘ρθει με τον Φερνάντο Σάντος να υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου