Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Πρόβλημα με Κονσεϊσάο, Σορλέν

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πέμπτης (27/8) με την Χιρενφέιν στην Ολλανδία, στη ρεβάνς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, άρχισε τη Δευτέρα (24/8) με προπόνηση, στην οποία προέκυψαν δύο προβλήματα για τον Φερνάντο Σάντος.
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποχώρησε από το πρόγραμμα με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο. Παράλληλα ο Ολιβιέ Σορλέν δοκίμασε να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα, δεν ήταν 100% έτοιμος και προτιμήθηκε να αποχωρήσει. Αυτό σημαίνει πως ο Γάλλος μέσος πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση στο «Αμπε Λένστρα».
Δεδομένες είναι οι απουσίες άλλων τεσσάρων παικτών. Ο Αμπουμπακάρι υποφέρει από διάστρεμμα και αναμένεται αύριο ή μεθαύριο να ξεκινήσει τρέξιμο. Σνάουτσνερ και Αραμπατζής ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κοντρέρας παραμένει εκτός προπονήσεων λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα.
Το θετικό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι οι Φωτάκης και Μπιζέρα, που προέρχονταν από τραυματισμό, γυμνάστηκαν κανονικά και όλα δείχνουν ότι θα ενισχύσουν τον «δικέφαλο» στην προσπάθεια να ανατρέψει το 1-1 της Τούμπας.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=3933569

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου