Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Αυτά που πρέπει να μάθουμε....

Ζούμε μία από τις πλέον ξενέρωτες, αγωνιστικά, εποχή. Η μόνες σκοτούρες είναι ποιοί, και αν, θα πουληθούν, ποιοί θα ανανεώσουν..Λίγοι ασχολούνται με τα playoff. Μέσα σ' αυτά, τα πιο σημαντικά θέματα περνάνε στα ψιλά.

Υπάρχει μια ατάκα, η οποία μάλλον είναι στη μόδα τελικά. "Δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι αποχώρησής μου". Δύο φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους αποχωρήσεις, χρησιμοποιούν τα ίδια λόγια. Ας τα πάρουμε με τη σειρά, όπως τα αντιλαμβάνεται ο μέσος οπαδός.

Πρώτος χρονικά, άνοιξε τη πόρτα της εξόδου ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο άνθρωπος που βοήθησε στο οικονομικό συμμάζεμα της ομάδας, την πρώτη και πολύ δύσκολη περίοδο της δίοικησης Ζαγοράκη. Αποχώρησε, αν και νωρίτερα σε μία συνέντευξη τύπου, είχε προσπάθησει να πείσει μαζί με τον πρόεδρο, ότι δε τρέχει τίποτα. Η συνέχεια μάλλον τους εξέθεσε, αφού ο κ. Παπαδόπουλος μόνο σα φίλος δεν αποχώρησε, ή τουλάχιστον έτσι το παρουσίαζαν οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ. Μέτα τη φυγή του, σε κάθε δημόσια τοποθέτηση του, ο κ. Παπαδόπουλος αντιμετωπιζόταν με χλευασμό. Πρότεινε και εγίνε αποδεκτή η επιτροπή διαφάνειας σε ΠΑΕ και ΚΑΕ, και κάποια στιγμή ύπηρξε η φήμη για εμπλοκή του στα διοικητικά της ΚΑΕ. Τώρα ξαφνικά, στη προσπάθεια στελέχωσης της ΠΑΕ, το όνομα του ξαναήρθε στη καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, χωρίς ειρωνίες και χλευασμό αυτή τη φορα...Η απάντησή του γνωστή.

Ζήσης Βρύζας. Η πιο πονεμένη ιστόρια του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος που αναγέννησε αγωνιστικά την ομάδα. Έφυγε χώρις να μάθουμε το ''γιατί'' επίσημα. Βασιζόμενοι στη φήμη που κυριαρχούσε, ο λόγος ήταν η κρίση στη σχέση του με τον Ζαγοράκη. Αντίθετα με τον κ. Παπαδόπουλο, ο Βρύζας δε κατηγορήθηκε για την απόφασή του. Περισσότερο τα είχε ακούσει ο Ζαγοράκης. Πριν σχεδόν ένα μήνα, από το πουθενά, παρουσιαζόταν ως πολύ ζεστό το ενδεχόμενο επιστροφής του. Την απάντηση τη ξέρουμε. Ο Βρύζας στην ανακοίνωση διάψευσης έκανε ευθεία επίθεση στα Σπορ του Βορρά. Δηλαδή πρέπει να υποθέσουμε οτι τα Σπορ είναι ένας από τους λόγους ?

Το ότι ο κόσμος μένει ημιμαθής σε τέτοια θέματα, είναι χείροτερο και από το να έμενε στο απόλυτο σκοτάδι. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, τα ερμηνεύει ο καθένας όπως τον βολεύουν προς όφελος του. Αύτες είναι και δύο από τις περιπτώσεις που τρέφουν τη κόντρα παραγωγών - δημοσιογράφων....στη πλάτη της ομάδας...


Υ.Γ.1 ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Υ.Γ.2 Δε ξαναπάω γήπεδο γιατί....δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι αποχωρήσής μου.


male4

4 σχόλια:

  1. Τραμπουκοειδής Κοντοπρήχτης28 Απριλίου 2011 στις 5:11 μ.μ.

    Δεν έχει σημασία τι έγινε, το θέμα είναι τι γίνεται από δω και πέρα... Το θέμα δεν είναι οτι έφυγαν το θέμα είναι να βρεθούν αντάξιοι αντικαταστάτες σε όλους τους τομείς από παράγοντες εώς παίκτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αδερφε κατσε καλα αρθρο να'μ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγόρι μου εσύ είσαι για πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή