Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ετοιμάζει πρόταση για Ραφίκ ο Ζαγοράκης

Τα πάνω κάτω έφερε το επεισόδιο του Ραφίκ Τζιμπούρ με τον Μανόλο Χιμένεθ, και εκεί που όλοι περίμεναν το πότε θα υπογράψει ο Αλγερινός επιθετικός το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ, τώρα είναι εκτός ομάδας και το καλοκαίρι, μπορεί και σύντομα, να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού είναι αρκετά μεγάλο προς το πρόσωπο του Τζιμπούρ, αλλά και από τις εγχώριες που δίπλα στον Παναθηναϊκό που έχει ακουστεί προστέθηκε και ο ΠΑΟΚ. Ο Πρόεδρος του "Δικεφάλου του Βορρά" Θοδωρής Ζαγοράκης έχει μεγάλη εκτίμηση στον διεθνή Αλγερινό στράικερ και το φετινό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ με τους επιθετικούς μεγάλο.

Γεγονός που πλέον φέρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης να σκέφτεται να μπει και αυτή στην διεκδίκηση του "Τρομοκράτη", ειδικά τώρα που το επεισόδιο έκατσε σαν.. "λουκούμι" στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει από τώρα. Ένας παίκτης που ταιριάζει τόσο στην αγωνιστική φιλοσοφία του ΠΑΟΚ, αλλά και της "καυτής" Τούμπας, που υποδέχεται με ιδιαίτερη θέρμη τους "τρομοκράτες" των αγωνιστικών χώρων οι οποίοι ταυτίζονται με την κερκίδα και η κερκίδα τους λατρεύει. Καλύτερο παράδειγμα η σχέση του ΠΑΟΚτζίδικου κόσμου με τον Ουρουγουανό Πάμλπο Γκαρσία.

Πληροφορίες του balla.gr αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του "Δικεφάλου του Βορρά" ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ από την ΑΕΚ.

Οι σκέψεις του Ζαγοράκη είναι δύο:

Πρώτον: Να βοηθήσει την ΑΕΚ, με το αζημίωτο φυσικά, και να πάρει τον Τζιμπούρ δανεικό ή με κανονική μεταγραφή μέχρι το καλοκαίρι και παράλληλα να προσφέρει ένα αρκετά ελκυστικό συμβόλαιο στον Αλγερινό άσο.

Δεύτερον: Να κάνει πρόταση στον Τζιμπούρ να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα από την επόμενη σεζόν, εφόσον λήξει το συμβόλαίο του με την "Ένωση".


Βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν έχει τόσα χρήματα, αυτήν την στιγμή να πάρει τον παίκτη είτε με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο, αλλά ασχέτως το τι θα γίνει με τους Άραβες επενδυτές ο Ζαγοράκης θα κάνει την κίνηση του.

Όσο για τα χρήματα, μην ξεχνάμε ότι τα συμβόλαια των Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο λήγουν το καλοκαίρι και όπως δείχνουν τα πράγματα θα αποτελέσουν παρελθόν και οι δύο από τον "ασπρόμαυρο" σύλλογο. Τα χρήματα από τα δύο συμβόλαια φτάνουν κοντά στις απαιτήσεις του Αλγερινού και εάν βάλει και κάποια έξτρα χρήματα ο Ζαγοράκης τότε θα καλύψει τις απαιτήσεις του Ραφίκ. Όσον αφορά την ΑΕΚ με ένα ποσό από 150.000 ευρώ μέχρι 200.000 ευρώ συν το γεγονός ότι δεν θα πληρώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του παίκτη θα δεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά την θέληση του Τζιμπούρ να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, μια δήλωσή του πριν από καιρό τα λέει όλα:

«Ηδονή να αγωνίζεσαι στην Τούμπα»

Είτε με τους Άραβες, είτε χωρίς αυτούς στο επόμενο διάστημα ο Ζαγοράκης θα κάνει πρόταση στον Ραφίκ να φορέσει την "ασπρόμαυρη" φανέλα.

www.mpala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου