Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Τούμπα… Ετό… και ντέρμπι!

Η ημέρα της απόφασης έφτασε. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ανακοινώσει το πρωί της Παρασκευής, την τελική απόφαση της για την τιμωρία ή μη του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια του Βόλου. Εάν δικαιωθεί ο «Δικέφαλος» του βορρά τότε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί με κόσμο. «Έρχομαι για τον κόσμο του ΠΑΟΚ», αναφέρει ο Ετό που αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ και σήμερα περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα της. Και υπάρχει αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα, με τους «ασπρόμαυρους» να επιθυμούν διακαώς να αγωνιστούν με γεμάτη την Τούμπα απέναντι στους «ερυθρολεύκους» στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Αλλά ακόμα και να μην υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε αυτό το θέμα, οι οπαδοί του «Δικεφάλου» ετοιμάζονται ήδη για τη δημιουργία “πύρινης” ατμόσφαιρας την Τετάρτη... έξω από την ιστορική έδρα των «ασπρόμαυρων».

Έρχεται και υπογράφει ο Ετό

Στο μεταγραφικό κομμάτι, σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ετό. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι συζητήσεις έχουν πλέον ολοκληρωθεί και ακραίος αμυντικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών. Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση το Σάββατο στη Τούμπα.

«Έρχομαι για τον κόσμο του ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στα «Σπορ του Βορρά», ο Ετό, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του γι’ αυτή την εξέλιξη της καριέρας του. «Πολύ καλή επιλογή έκανε ο ΠΑΟΚ», ανέφερε στην ίδια εφημερίδα και ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό και μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, Άντε Ρουκάβινα.

Οι σκέψεις για το ντέρμπι

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάκης Χάβος προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Έλληνας τεχνικός στο οικογενειακό διπλό χρησιμοποίησε και πάλι το γνωστό 4-2-3-1 με τον Ίβιτς πίσω από τον Αθανασιάδη και τους Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια στα άκρα. Επομένως, η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, όπου ο ΠΑΟΚ θα έχει την ίδια φιλοσοφία και λογική στο παιχνίδι του, θα είναι ο Αθανασιάδης αντί του τραυματία Φωτάκη, με τον νεαρό επιθετικό να πηγαίνει, βέβαια, στην κορυφή της επίθεσης και τον “Σάλπι” στα άκρα.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Τσουκαλάς θα βρίσκεται δίπλα στον Γκαρσία, ενώ στην άμυνα, δεν υπάρχει λόγος να “σπάσει” η τετράδα Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Λίνο που τα πάει περίφημα.

www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου