Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Στο στόχαστρο ο Βραζιλιάνος Ετό

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του "Δικεφάλου του Βορρά" φέρεται να έχει μπει ο 29χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ Ουέλιγκτον Αραούχο ντος Σάντος, γνωστότερος και ως Ετό. Ο άσος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, είχε μπει από τότε στα υπόψιν των ανθρώπων του  «ασπρόμαυρου» συλλόγου και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του.


Ο Ετό φέρεται να τον  έχουν παρακολουθήσει σε αρκετά ματς τόσο ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Χάβος όσο και οι Ζαγοράκης και Κωνσταντινίδης, αγωνίζεται στον σύλλογο της Κροατίας από το 2005, όπου μετράει 104 συμμετοχές και έχει πετύχει 8 γκολ. Βέβαια τη φετινή σεζόν έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα, όπου μετράει 16 συμμετοχές μέχρι στιγμής και ο ίδιος πλέον επιθυμεί να αποχωρήσει από την Κροατία.

Ωστόσο όπως φέρεται αξίζει να σημειωθεί πως η όποια κίνηση για την απόκτηση του θα εξαρτηθεί από την εκδίκαση της έφεσης για το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Αν τελικά ο ΠΑΟΚ δεν τιμωρηθεί και παίξει μπροστά στο κοινό του τότε τα χρήματα που θα εξοικονομήσει θα πάνε για την απόκτηση του παίκτη, αλλιώς δύσκολα θα προχωρήσει κάποια μεταγραφική κίνηση μιας και τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ είναι σε χαμηλά επίπεδα. 

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ προσπαθούν για την αποσυμφόρηση του ρόστερ, αλλά και την μείωση του μπάτζετ από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται. Συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, θα γίνει προσπάθεια να μειωθεί κατά τρεις παίκτες το ρόστερ, με τους Κριστιάνο, Ελ Ζαρ και Θανάση Παπάζογλου να βρίσκονται στη «μαύρη» λίστα. Ο πρώτος μιας και κράτα και θέση ξένου όπως φέρεται θα αποδεσμευτεί, εκτός και αν καταφέρουν και βρουν ομάδα να τον δώσουν δανεικό, ενώ για τους άλλους δύο θα γίνει προσπάθεια να βρεθούν ομάδες όπου θα πάνε δανεικοί για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Σήμερα αναμένεται ο μάνατζερ του Κριστιάνο Μοράες για να φανεί αν βρήκε ομάδα, ενώ σε ότι αφορά τον Ελ Ζαρ, μέχρι τώρα δεν έχει δείξει διάθεση να φύγει.



www.balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου