Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Σύσκεψη κορυφής για μεταγραφές

Αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, Μάκης Χάβος και Παντελής Κωνσταντινίδης (φωτό) βρέθηκαν στα γραφεία της Τούμπας και συζήτησαν μέχρι τις 3 μ.μ. μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Είναι σαφές ότι προτεραιότητα έχει η κάλυψη της θέσης του δεξιού οπισθοφύλακα, με τον τεχνικό διευθυντή του «δικέφαλου» να έχει ήδη καταλήξει σε μια δυάδα παικτών, για τους οποίους θα γίνει κίνηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι παίκτες στους οποίους φαίνεται να έχει καταλήξει ο Παντελής Κωνσταντινίδης δεν είναι κοινοτικοί, με αποτέλεσμα να υπάρχει αναμονή μέχρι να «αδειάσει» μια θέση ξένου, με τον Κριστάνο Μοράες να ετοιμάζεται να διαβεί την εξώπορτα της Τούμπας.

Τα χρονικά αλλά και τα οικονομικά περιθώρια είναι τέτοια που οι πιθανότητες τρίτης μεταγραφής (με δεδομένο ότι η δεύτερη θα αφορά δεξί μπακ) είναι μικρές, αλλά δεν μπορεί κάποιος να τις αποκλείσει.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποια άλλη αποδέσμευση, η σκέψη των διοικούντων είναι να γίνει μια προσπάθεια εκμετάλλευσης όλων των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ και αυτό αφορά τον Ναμπίλ Ελ Ζαρ, σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν λύσει το συμβόλαιο δανεισμού που έχει υπογράψει με τον ΠΑΟΚ.

Η μεταγραφική περίοδος που διανύουμε είναι η πλέον «φτωχή» για τον ΠΑΟΚ, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να περιορίζει τα έξοδα προκειμένου αφενός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των παικτών που υπάρχουν στην ομάδα αφετέρου να μην επιβαρύνει το ταμείο της ΠΑΕ με νέα έξοδα.

www.goalday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου