Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Όλοι στην Τούμπα την Τετάρτη!!!!

Ανακοίνωση, με αφορμή την τιμωρία που επιβλήθηκε στον «Δικέφαλο» του βορρά, από την Πειθαρχική Επιτροπής της Superleague, εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ "Θύρα 4". Και με αυτή καλεί τα μέλη του και τον κόσμο της ομάδας να δώσουν μαζικά το παρών έξω από το γήπεδο της Τούμπας την Τετάρτη 2/2.
Εν τω μεταξύ, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσφύγουν άμεσα στη δευτεροβάθμια επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και στόχος είναι η εκδίκαση της έφεσής του να πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας ώστε σε περίπτωση δικαίωσής του, να παίξει με γεμάτη την Τούμπα τον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει οριστεί για την επόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ "Θύρα 4":

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 80.000 ευρώ πρόστιμο για την χημική επίθεση που δεχτήκαμε στο Βόλο. Η πασοκική λαίλαπα προσπαθεί για ακόμα μία φορά να μας δείξει πως αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία. Όσα λέει η αστυνομία δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, αφού τα επιβεβαιώνει η δικαιοσύνη. Αν η αστυνομία πει ότι πετάει ο ελέφαντας, τότε η δικαιοσύνη θα πει ότι πετάει. Μιλάμε για την ίδια αστυνομία που βάπτισε την τραμπούκικη επίθεση στον Κύπριο φοιτητή πέσιμο στη ζαρντινιέρα, για την αστυνομία που βάπτισε κόρη τρομοκρατών μία κοπέλα που απλά είχε την ατυχία να έχει το λάθος επώνυμο και για την αστυνομία που βαπτίζει τους φόνους τυχαία περιστατικά.

Εμείς σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να γεμίσει τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου απο νωρίς. Οι σύνδεσμοι της επαρχίας πρέπει να εκδράμουν μαζικά με λεωφορεία και αμάξια, οι καντίνες να είναι στη θέση τους και όλα να θυμίζουν μέρα αγώνα με κόσμο. Την Τετάρτη 2/2/2011 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα. Θα υποδεχτούμε μαζικά την αποστολή και θα εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου να δώσουν το παρόν έξω απο τη Τούμπα. Όποιο μέλος του συνδέσμου δεν έρθει, δεν δικαιουται εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα με την CSKA. ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου