Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα(19.00 NS1)

Εάν το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή ήταν αυτό στο οποίο ο ΠΑΟΚ ήθελε να κάνει μια νέα αρχή, με τα νέα δεδομένα -την αποχώρηση του Θοδωρή Ζαγοράκη και την παρουσία του Ζήση Βρύζα στη θέση του προέδρου- ο σημερινός αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποκτά τρομερή σημασία για τον "δικέφαλο" και η νίκη είναι απαραίτητη για πολλούς λόγους. Πρώτος και πιο σημαντικός η ανάγκη της ομάδας να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και να ανέβει στη βαθμολογία και από εκεί και μετά η επιθυμία όλων να ξεκινήσει με νίκη η εποχή... Βρύζα.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει διαθέσιμους μόνο 18 ποδοσφαιριστές, όσοι είναι στην αποστολή, αλλά έχει περισσότερες επιλογές για την ενδεκάδα, η οποία τουλάχιστον με τα χθεσινά δεδομένα ήταν γρίφος. Ο Σάντος δεν έδειξε σε καμία από τις προπονήσεις που προηγήθηκαν το σχήμα το οποίο σκέφτεται να παρατάξει, αλλά και δεν θα μπορούσε να το κάνει λόγω της απουσίας των διεθνών. Η παρουσία Μουν και Κοντρέρας, αλλά και η απόδοση του Κουτσιανικούλη στα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παίξει με 4-3-3 και σίγουρα ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ φαίνεται ότι ο Κοντρέρας θα παίξει για πρώτη φορά φέτος από την αρχή, μαζί με τον Τσιρίλο ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Με δεδομένο ότι είναι έτοιμος και ο Μουν, είναι ερωτηματικό ποιοί από τους άλλους τρεις ακραίους αμυντικούς (Αραμπατζής, Σαβίνι, Λίνο) θα παίξουν. Ο Γκαρσία θα είναι το αμυντικό χαφ και δίπλα του θα έχει τον Σορλέν και πιθανότατα τον Ιβιτς, ενώ στην επίθεση θα είναι από αριστερά ο Βιεϊρίνια, προωθημένος ο Παπάζογλου και δεξιά ο Κονσεϊσάο, εκτός και αν προτιμηθεί ο φορμαρισμένος Κουτσιανικούλης.

www.goalday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου