Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Δοκιμές στα άκρα

Πειράματα στα άκρα της άμυνας του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε στην προπόνηση της Πέμπτης (22/10) ο Φερνάντο Σάντος. Ο προπονητής του Δικεφάλου δοκίμασε τον Νίκο Αραμπατζή ως δεξί μπακ με τους βασικούς, αν και τη θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Σνάουτσνερ, που δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε και τους Μουν και Λίνο, παρόλο που δεν προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ δοκιμάζεται την Κυριακή(25/10) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τον Δικέφαλο του Βορρά και για τον λόγο αυτό όλοι στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι στην Αθήνα η ομάδα θα πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση και θα φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, ανεβαίνοντας ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Ο Φερνάντο Σάντος ψάχνει να βρει το ιδανικότερο σχήμα για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, σε μία στιγμή που ο Πορτογάλος έδειχνε κατασταλαγμένος όσον αφορά την αμυντική τετράδα, πέρασε τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στους αναπληρωματικούς και τοποθέτησε στους βασικούς τον Νίκο Αραμπατζή. Ο Πολωνός δεν είναι 100% έτοιμος σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, όμως, παραμένει το φαβορί για την ενδεκάδα. Υπάρχει η αίσθηση σε όλους όσοι παρακολούθησαν την προπόνηση ότι ο Σάντος τοποθέτησε τον Σνάουτσνερ με τους αναπληρωματικούς για να έχει αντίπαλο τον Βιεϊρίνια και να πιεστεί παραπάνω. Ο Σάντος έκανε, επίσης, διάφορες δοκιμές με τους ακραίους αμυντικούς, κυρίως σε ασκήσεις τακτικής, ενώ ο Μουν και ο Λίνο πήραν και αυτοί θέση στους βασικούς, όμως, δεν φαίνεται να τους προορίζει για το αρχικό σχήμα.

Οσον αφορά την μεσαία γραμμή τα πράγματα εκεί δεν αλλάζουν καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία θα είναι ο μοναδικός ανασταλτικός μέσος, ο Γιώργος Φωτάκης θα τοποθετηθεί μέσα δεξιά, ο Ολιβιέ Σορλέν μέσα αριστερά, ενώ διφορούμενες είναι οι απόψεις για τον Βλάνταν Ιβιτς. Ο Σέρβος προορίζεται για το βασικό σχήμα, αλλά είναι άγνωστο αν θα παίξει επιτελικός μέσος στην κορυφή του ρόμβου ή επιθετικός κορυφής στο ενδεχόμενο να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ με 4-3-3. Βασικός θα αγωνιστεί ο περσινός «δήμιος» του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο Σέρτζιο Κονσεισάο είναι απών για το ματς της Κυριακής και έτσι ο Κρητικός επιθετικός θα παίξει στα αριστερά, ενώ στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Βιεϊρίνια.

Τέλος, στη χθεσινή προπόνηση και σε μία σύγκρουση με τον Ολιβιέ Σορλέν, ο Μπρούνο Τσιρίλο χτύπησε στον γοφό, όμως, η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Τη θέση του στο διπλό πήρε ο Στέλιος Μαλεζάς και σήμερα θα φανεί 100% αν ο Ιταλός θα είναι ο παρτενέρ του Πάμπλο Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας ή τη θέση του θα πάρει ο νεαρός Κατερινιώτης στόπερ.

www.exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου