Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΟΚ γίναμε απο τις ήττες

Όταν αναλάμβανε την διοίκηση της ομάδας ο Θόδωρος, σκεφτόμουνα ότι ίσως είναι ο μοναδικός άνθρωπος αυτή τη στιγμή που μπορεί να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου μας.
Θυμάμαι πριν λίγα μόλις χρόνια, τί γινόταν στο γήπεδο όταν η ομάδα έχανε από τον Ολυμπιακό ή όταν δεν απέδιδε τα αναμενόμενα στα υπόλοιπα ντέρμπυ.Απαίτηση των περισσοτέρων ήταν να αλλάξουν όλοι και όλα. Λες και απο την άλλη μέρα έπρεπε να κρεμάσουμε ταμπλέλα "κλειστό επ αορίστου λόγω πένθους".
Πηγαίνοντας στο γήπεδο τη Δευτέρα μετά απο πολύ καιρό, διαπίστωσα οτι η ψυχολογία μας έχει αλλάξει πολύ.Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οι ακραίες αντιδράσεις είναι πολύ πιο λίγες. Παίζαμε με τον Ηρακλή, ομάδα κατώτερη και σε βάρος φανέλας και σε ποιότητα, και ενω στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κάκιστοι η γκρίνια ήταν ελάχιστη!Ποδοσφαιροποιόντας την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,ποδοσφαιροποιείται σιγά σιγά και ο κόσμος!Στηρίζοντας τον προπονητή και την ομάδα, στηρίζουμε την διοίκηση!ΠΑΟΚ γίναμε απο τις ήττες, αλλά πλέον και οι ήττες χρειάζονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου