Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009

Diego είσαι ΠΑΟΚ!!!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ξέσπασε στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Ουρουγουάης, εκτοξεύοντας ύβρεις κατά των δημοσιογράφων που του άσκησαν σκληρή κριτική όλο αυτό το διάστημα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ως ποδοσφαιριστής αρκετές φορές ζούσε στα άκρα, κάτι που είχε και ως αποτέλεσμα το τέλος της καριέρας του με επεισοδιακό τρόπο.

Το ίδιο φαίνεται πως θα κάνει και ως προπονητής, αφού λίγο μετά την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ στην Αφρική, ο Μαραντόνα ξεσπάθωσε κατά των δημοσιογράφων που τον έκριναν για την κακή απόδοση της Αργεντινής στον ομίλους.

"Ζητώ συγνώμη από τις κυρίες που ακούνε, αλλά όσοι μου ασκούν κριτική όλο αυτό το διάστημα και μου συμπεριφέρθηκαν σαν σκουπίδι, μπορούν να καταπιούν την γλώσσα τους. Τον... ρουφ#$%^ και θα συνεχίσετε να τον ρουφ#@%", ήταν τα σκληρά λόγια του Μαραντόνα.

Στη συνέχεια ένας από τους παρευρισκομένους δημοσιογράφους που πήγε να κάνει μια ερώτηση στον προπονητή της Αργεντινής, δέχθηκε τον εξευτελισμό:

"Ναι και εσύ Πέσμαν, εσύ, ακόμα τον έχεις μέσα σου", δήλωσε ο Μαραντόνα αφήνοντας άναυδους όλους όσους ήταν στην αίθουσα.Το βίντεο με το ξέσπασμα του Μαραντόναwww.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου