Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα 2-0

Με γκόλ των δύο ακραίων μπάκ,Λίνο και Αραμπατζή, ο ΠΑΟΚ πέρασε έυκολα το εμπόδιο των Ιωαννίνων,χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο.





Ο Φερνάντο Σάντος αφιέρωσε τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ στους Μπιζέρα, Ζαγοράκη και Βρύζα. Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε το αποτέλεσμα δίκαιο, ευχαρίστησε τον πρώην και τον νυν πρόεδρο και δεν ξέχασε τον άτυχο Τζόε Μπιζέρα: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι και μια δίκαιη νίκη. Σε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα και του ρυθμού αλλά δεν έκανε πολλές φάσεις για γκολ, ενώ τα Γιάννενα είχαν καλές στιγμές και απέδωσαν κοντρολαρισμένο ποδόσφαιρο και δύο σημαντικές φάσεις, εμείς καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές. Είχαμε και την τύχη με το μέρος μας στις φάσεις των Ιωαννίνων, αλλά και αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ με τον Λίνο και χαμογελάσαμε ακόμα περισσότερο λίγα λεπτά αργότερα, όταν πετύχαμε και ένα δεύτερο γκολ που μας έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον Μπιζέρα, που σήμερα (σ.σ.: χθες) βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά και στον Θοδωρή Ζαγοράκη, που τόσο καιρό ήταν μαζί μας, μας στήριξε, έφτιαξε αυτόν τον ΠΑΟΚ, και τέλος στον Ζήση Βρύζα. Ηταν το πρώτο του παιχνίδι ως πρόεδρος στον ΠΑΟΚ και του εύχομαι πολλές επιτυχίες».

Για την εικόνα του δεύτερου μέρους, αλλά και για το λόγο που ο Βασίλης Κουτσιανικούλης δεν χρησιμοποιήθηκε νωρίτερα στο παιχνίδι από τη στιγμή που ο "δικέφαλος" έβρισκε χώρους προς την εστία του ΠΑΟΚ, ο Σάντος τόνισε: «Υπήρχαν χώροι στο δεύτερο μέρος, όμως εμείς δεν κρατούσαμε την μπάλα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα που σχεδίασα. Δεν θέλω να παίζει ο ΠΑΟΚ με αντεπιθέσεις, δεν μου αρέσει. Θέλω ο ΠΑΟΚ να παίζει οργανωμένα και αυτό του έλειπε στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε αλλά δεν το καταφέραμε και είναι κάτι πάνω στο οποίο οφείλουμε να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί».

«Δεν απειληθήκαμε»

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε και για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο μέρος, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και ήταν κάτι που δεν έπρεπε να κάνουμε. Ακόμα όμως και έτσι ο ΠΑΣ δεν έκανε φάσεις, δεν νιώσαμε ότι απειλούμαστε και ίσως αυτό να έφερε και μια χαλαρότητα. Η συνολική εικόνα του αγώνα αλλά και του αντιπάλου μας κάνει τη νίκη μας πέρα για πέρα δίκαιη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου