Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Δοκιμάζονται μαζί Γκαρσία και Βιτόλο

Δίδυμο υψηλής ανασταλτικής επιστασίας, από τους Πάμπλο Γκαρσία και Βίκτορ Βιτόλο σκέφτεται να παρατάξει στο ματς με τον Πανθρακικό ο Φερνάντο Σάντος, κάτι που θα κάνει για δεύτερη φορά από την αρχή της φετινής περιόδου, με μικρές όμως μετατροπές στον τρόπο του παιχνιδιού τους. Αναλυτικά ο Πορτογάλος τεχνικός σχεδιάζει να παρατάξει μαζί τους δύο δυνατούς ανασταλτικούς χαφ μπροστά από την άμυνα σε ένα σύστημα «4-2-3-1», ενώ την προηγούμενη φορά που τους ξεκίνησε μαζί σε ένα παιχνίδι, αυτό με την Χέρενφεν ήταν ο Βιτόλο στον ρόλο του «κόφτη» και ο Γκαρσία σε θέση αριστερού μέσου.
Αυτό δοκίμασε χθες ο Σάντος και όπως φαίνεται (σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι όπως της Κομοτηνής) θα το επαναλάβει με σκοπό να «δέσει» την καλύτερη δυνατή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Υπό τις προϋποθέσεις αυτές ένας μέσος χάνει την θέση του στον βασικό κορμό και όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Φωτάκης θα είναι αυτός, αφού, ο Σορλέν παραμένει το αριστερό χαφ, που θα βγαίνει και κεντρικά για να συμπληρώνει την υπόλοιπη γραμμή μέσων, ενώ ο Ιβιτς που μετά το γκολ επί της Ξάνθης, ξανάδε τα ποσοστά του να ανεβαίνουν ασταμάτητα, θα είναι ο κρυφός σέντερ φορ, πίσω από αυτόν που θα πάρει την θέση, και που όλα δείχνουν πως θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

Προληπτικά ο Μουσλίμοβιτς

Στην χθεσινή προπόνηση που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής προληπτικά αποχώρησε στο τέλος ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος είναι στα πλάνα για την 11άδα που θα ξεκινήσει στην Κομοτηνή το Σάββατο. Ο Βόσνιος διεθνής ένιωσε κουρασμένος και για να μην καταπονηθεί από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, έφυγε προληπτικά πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, ενώ από σήμερα θα είναι κανονικά στην προπόνηση που θα γίνει την ίδια ώρα όπως κάθε μέρα, στις 10.30 όταν π[ρόκειται για πρωϊνές προπονήσεις. Από τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Κώστας Χαλκιάς και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Κονσεϊσάο κι ο Φιλομένο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Ο Μοχαμέντ Αμπουμπακάρι, από προχθές ξαναμπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα και όπως φαίνεται θα είναι σύντομα έτοιμος και για την 18άδα. Ο Φερνάντο Σάντος περιμένει τον Αφρικανό μέσο για να δει τις δικές του δυνατότητες σε συνθήκες αγώνα και για να του δώσει το περιθώριο της συμμετοχής και της δοκιμής στην ομάδα.

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου