Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Πάμπλο Γκαρσία,Αντελίνο Φρέιτας Βιεϊρίνια

Το πρώτο γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σημείωσε χθες ο Πάμπλο Γκαρσία, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ουρουγουανός χαφ όμως χάρηκε πιο πολύ για τη νίκη της ομάδας του και όχι για το δικό του τέρμα. «Ναι με σκόραρα, αλλά χαίρομαι για τη νίκη της ομάδας και όχι για το εγώ κατάφερα να στείλω την μπάλα στα δίχτυα. Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς» δήλωσε αρχικά ο Γκαρσία και συνέχισε: «Σίγουρα είχα τύχη στη φάση του γκολ. Η τύχη είναι ένας παράγοντας που πάντα παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο. Δε θέλω να σταθώ στο δικό μου γκολ, αλλά στη νίκη που μας βοηθάει να ανέβουμε βαθμολογικά και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».
Αναφερόμενος ειδικότερα στο χθεσινό ματς, ο 32χρονος Λατίνος επισήμανε: «Ο αντίπαλος μας πίεσε πολύ, μας δυσκόλεψε, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει αν βελτιώσουμε κάποια πράγματα, όπως για παράδειγμα στην τακτική παιδεία». Για τη συνέχεια και το ματς με τον Άρη, σχολίασε: «Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς, αν θέλουμε να κερδίσουμε. Πρέπει και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για τους οπαδούς μας, αλλά οφείλουμε να βελτιώσουμε μερικά πράγματα στη διακοπή του πρωταθλήματος. Παράδειγμα, μετά το 0-2, θα μπορούσαμε με μεγάλη ηρεμία και ψυχραιμία να κρατήσουμε το παιχνίδι, κάτι που δεν έγινε. Όμως πρέπει να γίνει στη συνέχεια σε ανάλογες περιπτώσεις». Σε ερώτηση για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέδειξαν μια έλλειψη διάθεσης στο δεύτερο μέρος, ο Γκαρσία είπε: «Όχι, δεν ήταν θέμα διάθεσης, αλλά έλλειψης συγκέντρωσης. Αυτά συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι και οφείλουμε να τα βελτιώσουμε».


Ο παίκτης που άνοιξε το δρόμο για το διπλό του ΠΑΟΚ χθες στην Κομοτηνή (1-2) ήταν ο Αντελίνο Φρέιτας Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άσος πέτυχε το 4ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα και μετά το τέλος του ματς, δήλωσε: «Δεν ήμασταν καλοί, αλλά κρατάμε τους βαθμούς. Είναι σημαντικό το τρίποντο που κατακτήσαμε, αυτό μετράει. Το γκολ είναι ομαδική υπόθεση, πάντα το λέω αυτό, δεν είναι προσωπικό. Ο Πανθρακικός μας πίεσε στο δεύτερο μέρος και γυρίσαμε πίσω. Δυσκολευτήκαμε, όπως και στο πρώτο ημίχρονο, όταν όλοι οι αντίπαλοι ήταν πίσω από την μπάλα. Το ότι γυρίζουμε πίσω όταν κερδίζουμε ένα παιχνίδι είναι ένα θέμα που οφείλουμε να λύσουμε. Είναι ένα πρόβλημα που θα το δουλέψουμε στη διακοπή του πρωταθλήματος»

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου