Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009

Σεβασμός στον Κονσεισάο

Η απόφαση απόσυρσης του Σέρτζιο Κονσεισάο από την ενεργό δράση όπως είναι λογικό ενεργοποίησε και το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του Πορτογάλου άσου, με τον Βίκτορ Μπαία να μιλάει για απέραντο σεβασμό προς τον τέως πλέον παίκτη του ΠΑΟΚ.
Ο 40χρονος πορτιέρο ο οποίος είναι γνωστός από τη θητεία του στην Πόρτο έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του μιλώντας στην εφημερίδα Goal News υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων:

«Ήμουν σίγουρος ότι θα παρέμενε στο χώρο. Ο Κονσεϊσάο ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του. Ισως ο καλύτερος, αν και δεν θέλω να το πω αυτό διότι θα αδικήσω αρκετούς παίκτες και φίλους μου. Ενα καθαρό ποδοσφαιρικό μυαλό, που έδινε τη ζωή του μέσα στο γήπεδο. Έπαιζε με ψυχή, μυαλό και πάθος, ενώ η τεχνική του ήταν καταπληκτική. Είμαι σίγουρος ότι κανείς Πορτογάλος φίλαθλος δεν θα τον ξεχάσει ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει για έναν και μόνο λόγο. Παθιάζεται με ό,τι κάνει και δεν του αρέσει να χάνει. Θα δώσει την ψυχή του για να πετύχει και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Για να πάρει την απόφαση να δουλέψει σε αυτό το πόστο στον ΠΑΟΚ, καταλαβαίνω πως σέβεται πολύ την ομάδα και νιώθει οικεία. Είναι χαρά μου να μιλάω για τον Σέρτζιο. Είναι φίλος μου και επικοινωνούμε συχνά. Γνωρίζω την αγάπη και το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, είναι εργατικός και γενικά μια ισχυρή προσωπικότητα στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ένα κεφάλαιο για την Πορτογαλία».

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου