Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Τέλος και με ΑΕΚ!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ έως το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα είναι ελάχιστα τα εισιτήρια που θα μείνουν προς διάθεση από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας για το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υπολογίζουν ότι η προπώληση έχει ξεπεράσει τις 2.000 εισιτήρια.

Τα σενάρια που τον ήθελαν μέσα στους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο ακόμη επανέφερε χθες ο Παντελής Καπετάνος μιλώντας στον Sentra 103,3 FM. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Στεάουα δεν επιβεβαίωσε βεβαίως τα σενάρια που συχνά πυκνά μέσω των ρουμανικών εφημερίδων τον έβαζαν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, αλλά έδειξε την προτίμησή του για το φετινό πρωταθλητή.

«Θα ήθελα τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή» είπε ο Καπετάνος και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ο μόνος ουδέτερος που έχει εκφράσει αυτή την επιθυμία και συμπάθεια προς τον ΠΑΟΚ για τη φετινή του πορεία. Μόνο που ο Καπετάνος αποκάλυψε ότι δεν είναι και τόσο... ουδέτερος, αφού σε μία αποστροφή των δηλώσεών του τόνισε: «Από μικρός η αγαπημένη μου ομάδα ήταν ο ΠΑΟΚ».

Και κάπως έτσι είναι λογικό να περιμένουμε την επόμενη αναφορά που θα γίνει για τον ΠΑΟΚ και τον Παντελή Καπετάνο. Και τότε θα υπάρχει και άλλος λόγος για να συζητηθεί ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο σενάριο. Οταν θα έρθει η ώρα όμως, αν και ο διεθνής επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία να μείνει στο εξωτερικό. Εκεί, άλλωστε, τα χρήματα είναι περισσότερα.

www.goalday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου