Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Στον... κόσμο τους!!

Μπορεί να έχουν μείνει μόλις τέσσερις ημέρες για τον σημαντικό αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Άρη αλλά στον ΠΑΟΚ όλοι φαίνονται ανεπηρέαστοι από το κλίμα της πόλης. Η ομάδα με την φιλοσοφία, την νοοτροπία που τόσο καιρό βαδίζει δείχνει να αντιμετωπίζει και αυτόν τον αγώνα.

Μπορεί οι οπαδοί των δύο ομάδων να ζουν και να... αναπνέουν για αυτήν την αναμέτρηση και όλοι να μιλούν για ένα ματς που η έκβαση του θα κρίνει αν ο Δικέφαλος θα συνεχίσει να βρίσκεται εντός τροχιάς τίτλου ή θα χάσει το όνειρο του, ωστόσο η ίδια η ομάδα δεν αντιμετωπίζει έτσι το παιχνίδι.

Η ομάδα είναι κλεισμένη στον... δικό της –πετυχημένο- κόσμο και συνεχίζει να μην... κοιτάει τον τίτλο, που μπορεί να έρθει σε πέντε αγώνες μπορεί και όχι, αλλά τον επόμενο αγώνα.

Οι παίκτες τόσο σε συζητήσεις αναμεταξύ τους όσο και στις δηλώσεις τους βλέπουν τον αγώνα ως ένα ακόμα ματς του πρωταθλήματος που θα πρέπει να νικήσουν.

Θέλουν και στο αγωνιστικό χώρο του Χαριλάου να συνδυάσουν το πάθος με την αγωνιστική πειθαρχία και να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους Φερνάντο Σάντος. Για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να μην παρεκκλίνουν καθόλου από τους αγωνιστικούς τους προσανατολισμούς.

Στην σημερινή προπόνηση που έγινε παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, ο Φερνάντο Σάντος έδειξε ότι σκέφτεται να κατεβάσει την ομάδα του με το σχήμα που αναφέραμε και χθες πως πρόκειται να παίξει.

Δηλαδή με σύστημα 4-2-3-1 και μοναδική αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, αυτή του Βιεϊρινια που επιστρέφει και θα παίξει στο δεξί άκρο της επίθεσης με αριστερά να βρίσκεται ο Σορλέν.

Τερματοφύλακας θα παίξει ο Χαλκιάς κεντρικό δίδυμο οι Κοντρέρας-Μαλεζάς, αριστερό μπακ ο Λίνο, δεξιά ο Σνάουτσνερ, στα χαφ οι Γκαρσία-Βιτόλο, πιο μπροστά ο Ίβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Μουσλίμοβιτς.

Στην σημερινή προπόνηση ο Εντίνιο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, λόγω ελαφρών ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, ο Μίρκο Σαβίνι ατομικό πρόγραμμα και ο Λούσιο Φιλομένο πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης.

Κι όσο για την αυριανή προπόνηση (10:30) θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου