Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Νίκη για να παραμείνει… στο κόλπο, γερμανικές «σειρήνες» για Μουσλίμοβιτς

Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Superleague. Στόχος του «Δικεφάλου» του βορρά είναι να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα έτσι ώστε να παραμείνει «ζωντανός» στο… κόλπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αναφέρουν πως αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να κερδίσουν στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής την ΑΕΚ και να περιμένουν στραβοπάτημα του Παναθηναϊκό, ώστε να ελπίζουν και πάλι στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Φερνάντο Σάντος απέναντι στην ΑΕΚ, δεδομένων των απουσιών των Βιεϊρίνια και Σνάουτσνερ, που αποβλήθηκαν στο ματς με τον Άρη, ο προπονητής της ομάδας, θα χρησιμοποιήσει στη θέση τους τους Κουτσιανικούλη και Αραμπατζή αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αραμπατζής είναι και ο μοναδικός που είχε αγωνιστεί ως βασικός και στην τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, έχοντας πετύχει μάλιστα το ένα από τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ (στο 2-0, τον Ιανουάριο του 2007).

Το μήνυμα στους οργανωμένους

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκε με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με τους «κιτρινόμαυρους». «Κάναμε λάθη πριν από αυτό το παιχνίδι με τον Αρη και πήγαμε απροετοίμαστοι. Τα πληρώσαμε τα λάθη μας, αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα τα ξανακάνουμε», είπε αρχικά

Και συνέχισε: «Ο,τι έγινε εκεί, όμως, ανήκει στο παρελθόν, όλοι πρέπει να προσέξουμε ώστε στο γήπεδό μας να μη δημιουργηθεί το παραμικρό. Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη».

Στουτγάρδη και Αϊντραχτ για "Μούσλι"

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας fussballtransfers.com, βρίσκεται στο στόχαστρο της Στουτγάρδης. «Η αξία του αποτιμάται σε 3 εκ. ευρώ και ήδη υπάρχουν επαφές για να διαπιστωθεί αν είναι πιθανό το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στη Bundesliga το ερχόμενο καλοκαίρι», αναφέρει το ρεπορτάζ, υπενθυμίζοντας και το ενδιαφέρον της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου