Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ουδέν σχόλιο για Κάκο

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί σήμερα το μεσημέρι στη 1 στην αίθουσα Τύπου στα γραφεία της Τούμπας ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βρεθεί απέναντι στους δημοσιογράφους σχεδόν ένα μήνα μετά την τελευταία του συνέντευξη Τύπου και η σημερινή αναμένεται με ενδιαφέρον.

Ο χθεσινός ορισμός του Τάσου Κάκου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν σχολιάστηκε τόσο από τους διοικούντες όσο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Πολλοί θυμήθηκαν τις αποφάσεις του Κερκυραίου ρέφερι στα παιχνίδια των περσινών πλέι οφ με Παναθηναϊκό (είχε αποβάλει τον Γκαρσία και όχι τον Σιμάο σε μια μεταξύ τους αψημαχία) και ΑΕΚ (είχε αποβάλει τον Σορλέν).

Ο Φερνάντο Σάντος είχε καιρό να δει τόσο πολύ κόσμο στις προπονήσεις, από τις οποίες απουσιάζουν μόνο δυο παίκτες τις τελευταίες ημέρες (Φιλομένο και Κριστιάνο). Βέβαια, τώρα που έχουν μειωθεί τα προβλήματα τραυματισμού, έχουν ξεκινήσει οι απουσίες τιμωριών. Ο Γκαρσία θα αγωνιστεί την Κυριακή και θα απουσιάσει από τα δυο επόμενα παιχνίδια με Λάρισα και Καβάλα.

Στη συνάντηση Ζαγοράκη - οπαδών οι τελευταίοι ζήτησαν να μάθουν όλα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή. Οσο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το θέμα της παρείσφρησης ατόμων χωρίς εισιτήριο στην Τούμπα θίχτηκε εκ νέου, με τους οργανωμένους να ετοιμάζουν ομάδες περιφρούρησης.

www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου