Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Σε αναζήτηση ρευστού

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (15/04), με στόχο να αποφασιστεί το πώς θα λυθεί το οικονομικό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει στο άμεσο μέλλον ο σύλλογος. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του θα συζητήσουν κυρίως το πώς θα προσεγγίσουν επιχειρηματίες για να τους πείσουν να συμβάλουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που ψηφίστηκε στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (12/04).

Ουσιαστικά, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να μειώσουν ή να σβήσουν το εφετινό άνοιγμα των δύο εκατ. ευρώ, νούμερο που δύσκολα μπορεί να βρεθεί αν δεν υπάρξει μία σοφή στρατηγική της ΠΑΕ στο συγκεκριμένο θέμα. Το οικονομικό άλλωστε επανήλθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο κλοιός αρχίζει και σφίγγει όχι όσο σε άλλες ΠΑΕ, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν σε καμία των περιπτώσεων να αναγκαστούν να χρεώσουν την ομάδα.

Οσο για το θέμα του προπονητικού κέντρου, χρειάζεται τουλάχιστον ακόμη ένα εκατ. ευρώ, προκειμένου να μπορέσει να μπει μετά τις ακαδημίες και η πρώτη ομάδα. Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά την Τετάρτη (14/04), ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κινηθεί σε πολλούς χώρους και μάλιστα σύντομα.

«Ευθύνες και στην πολιτεία»

Το μέλος της διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Αλκης Ησαϊάδης, μίλησε για το θέμα των χρεών προς το Δημόσιο, με αφορμή την πρόταση του πρώην μέλους των διοικήσεων Γούμενου και Μπατατούδη, Ηλία Παντελιάδη, στη γενική συνέλευση, τονίζοντας ότι για τα χρέη που δημιουργήθηκαν τότε έχει ευθύνες και η πολιτεία. «Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή η πρόταση του κυρίου Παντελιάδη. Το σημαντικό είναι να υπάρχουν πράξεις και όχι λόγια. Δεν έχουμε τίποτα με τον άνθρωπο Παντελιάδη, όμως η πολιτεία θα έπρεπε να πραγματοποιεί τους ελέγχους για να αποφεύγαμε όλα αυτά τα πρόστιμα που έχουμε πληρώσει. Ακόμη και ένα χιλιάρικο να γλιτώναμε επί αντιπροεδρίας του κυρίου Παντελιάδη, κερδισμένοι θα ήμασταν. Βέβαια, τα 'ρέστα' θα πρέπει να τα ζητήσουμε από την πολιτεία. Δεν πλήρωναν τίποτα τη στιγμή που το κράτος κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου, θα πληρώσουμε τώρα εμείς; Πώς νομίζετε ότι διογκώθηκαν τα χρέη της ομάδας; Η διοίκηση πρωτοδικείου εκπροσωπεί τον λαό του ΠΑΟΚ και πρέπει να προσπαθεί να γλιτώσει την ομάδα από όσα βάρη μπορεί. Αλλες ομάδες μπόρεσαν και εκμεταλλεύτηκαν τις καταστάσεις. Από τα άρθρα 44 και 99 θα φτάσουμε στο άρθρο... 666 με όλα αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο» είπε ο Αλκης Ησαϊάδης.

Ψηφίζει ο κόσμος τον MVP

Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος, οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τον πολυτιμότερο παίκτη της φετινής σεζόν. Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να ψηφίσουν τον MVP μέσω αποστολής γραπτού μηνύματος. Η διαδικασία, η οποία ξεκίνησε χθες, θα διαρκέσει μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Οσοι στείλουν μήνυμα θα μπουν και στην κλήρωση για δέκα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, καθώς επίσης και για δέκα φανέλες υπογεγραμμένες από τον MVP που θα ψηφιστεί.

www.exedrasports.gr

1 σχόλιο:

  1. Όλοι ρευστό αναζητούν φίλε μου. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα των επιχειρήσεων είναι η ρευστότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή