Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Μαρκόπουλος: “Με σοβαρότητα, όπως πάντα...”



Στη Λάρισα ολοκληρώνεται για τον ΠΑΟΚ η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος και στο παιχνίδι απέναντι στον ΓΣ Ολύμπια Λάρισας, η ομάδα θα έχει την δυνατότητα να σφραγίσει την 5η θέση και να ξεκινήσει πλέον να σκέφτεται τα πλέι οφ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος, αναφερόμενος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΓΣ Ολύμπια Λάρισας, τόνισε: "Τελειώνοντας την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, πρέπει να είμαστε και πάλι σοβαροί και πειθαρχημένοι, για να κάνουμε το αυτονόητο. Να πετύχουμε μία ακόμη νίκη, την οποία θέλουμε για να εξασφαλίσουμε από κάθε άποψη την 5η θέση. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την ομάδα της Λάρισας, αλλά να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα και με τον ίδιο τρόπο που μας έχει φέρει μέχρι εδώ, για να συνεχίσουμε το σερί μας και να διατηρήσουμε καλή ψυχολογία ενόψει των πλέι οφ".

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μεταβεί στη Λάρισα με τρένο, για να αποφύγει την επιπρόσθετη ταλαιπωρία, λόγω των γνωστών προβλημάτων που υπάρχουν στα Τέμπη.

* Σήμερα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της παιδικής ομάδας του ΠΑΟΚ, που συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ Victor Rho, το οποία πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο. Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Θωμάς Αμπαράς μάλιστα, κλήθηκε από την Εθνική ομάδα των παίδων, προκειμένου την Παρασκευή 30 Απριλίου 2010 να συμμετάσχει σε προπονητή στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

www.paokbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου