Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Αντιδράσεις για «Σάλπι»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης... επέστρεψε στην Τούμπα. Ενα μεγάλο μέρος της θύρας 4 ασχολήθηκε με τον 29χρονο επιθετικό.

Προς το φινάλε της αναμέτρησης ακούστηκαν συνθήματα εναντίον του επιθετικού του Παναθηναϊκού, με την αντίδραση του υπόλοιπου γηπέδου να είναι πολύ πιο χλιαρή από εκείνη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όταν και η θύρα 1 φώναξε ρυθμικά το όνομά του. Και όλα αυτά την ώρα που η επιστροφή του στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ φαντάζει πιο πιθανή από τον Ιανουάριο.
Πάντως, όπως η αντίδραση για τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Σαλπιγγίδη ήταν λιγότερη σε σχέση με άλλες φορές, μικρότερες ήταν και οι φωνές που καταγράφηκαν εναντίον του. Είναι γεγονός πως πάνω σε αυτό το θέμα το καλοκαίρι θα είναι πολύ «ζεστό».

«Καλύτερος προπονητής ο Σάντος»

Στο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού έναντι των υπολοίπων ομάδων στάθηκε ο Βίκτορ Βιτόλο: «Οι δυο τελευταίες νίκες μάς τονώνουν το ηθικό. Θέλαμε να μπούμε στα πλέι οφ με τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς. Ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό βαθμολογικό προβάδισμα και εμείς θα προσπαθήσουμε να το ανατρέψουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για τα έξι παιχνίδια που απομένουν και να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε».
Ο Ισπανός ρωτήθηκε και για τον Φερνάντο Σάντος και τοποθετήθηκε στο θέμα της παραμονής του Πορτογάλου τεχνικού: «Δεν είμαι αυτός που θα αποφασίσει, όμως έχω άποψη και θα την εκφράσω, και αυτή είναι η προσωπική μου. Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο καλύτερος τεχνικός που εργάζεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί του. Θα ήθελα η συνεργασία μας να συνεχιστεί».

Ο Αλβες Λίνο αναφέρθηκε τόσο στα πλέι οφ όσο και στην πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του: «Μετά τις συνεχόμενες ήττες που κάναμε και μας αποσυντόνισαν σημειώσαμε μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με ικανοποιητική εμφάνιση. Στα πλέι οφ θα έχουμε έξι δύσκολα παιχνίδια και για μένα δεν έχει σημασία το ποια θα είναι η σειρά των αγώνων. Χαίρομαι που θα είμαι εδώ για άλλα δυο χρόνια, καθώς ήταν κάτι που ήθελα και είναι θετικό ότι αυτό ήθελαν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ».

«Στείλαμε μήνυμα»

Την πίστη του ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί με εμφανίσεις παρόμοιες με τη χθεσινή να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ εξέφρασε ο Θανάσης Παπάζογλου: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έστειλε σήμερα το μήνυμα ότι είμαστε δυνατοί και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε στο μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο μας, αλλά πολλά εξαρτώνται από εμάς και το πώς θα εμφανιστούμε στο γήπεδο».

www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου