Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Eρχεται πρόταση για Βιτόλο

Καθόλου απίθανο δεν είναι το ενδεχόμενο να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρόταση από ισπανικό σύλλογο που θα αφορά την απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο, σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ράφαελ Θούρο.
Δηλώσεις σχετικά με το θέμα που έχει αναπτυχθεί γύρω από την μεταγραφή του Βίκτορ Βιτόλο σε ισπανικό σύλλογο έκανε ο μάνατζερ του παίκτη, Ράφαελ Θούρο.
Όπως τόνισε ο Ισπανός ατζέντης, δεν είναι καθόλου απίθανο να φτάσει πρόταση που θα αφορά τον βραχύσωμο άσο μετά το τέλος της Πριμέρα Ντιβιζιόν:

«Κάποιες ομάδες έχουν ξεχωρίσει τον Βιτόλο. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν πιθανότητες να γίνει πρόταση».

Η στάση της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι μέχρι στιγμής ουδέτερη, αφού ούτε διαψεύδει αλλά ούτε και επιβεβαιώνει κάτι σχετικά με τον ποδοσφαιριστή.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι στο συμβόλαιο του Βίκτορ Βιτόλο υπάρχει ρήτρα ύψους 5 εκατ. ευρώ όπως είχε δηλώσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης στις 10 Σεπτεμβρίου 2009, όταν απάντησε γραπτώς σε ερωτήσεις φιλάθλων του ΠΑΟΚ και για να υπάρξει θέμα πώλησης θα πρέπει κάποια ομάδα να βάλει …γερά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει για τον Ισπανό χαφ ένα αρκετά σεβαστό ποσό.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου