Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Π.ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ - «Δύσκολο το σημερινό πρωϊνό»

Την πίστη του ότι ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στον «τελικό» με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ εξέφρασε ο Πάμπλο Κοντρέρας, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sport 103 fm". Ο Χιλιανός μίλησε για την ισοπαλία με την Κλαμπ Μπριζ, καθώς και για το προσεχές παιχνίδι με τη Λάρισα.

Για το τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ δε νίκησε την Κλαμπ Μπριζ: "Ήταν λίγο δύσκολο το σημερινό πρωινό, με κάπως άσχημη ψυχολογία. Αυτό που θεωρώ ότι πήγε στραβά, είναι ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε άλλη μία φορά στο Β' ημίχρονο, ώστε να έχουμε έναν άλλον αέρα και να κλειδώσουμε τη νίκη. Κάναμε ένα συγκλονιστικό Α' ημίχρονο, το οποίο επιβραβεύτηκε με το καταπληκτικό γκολ του Βιεϊρίνια. Θέλαμε να συνεχίσουμε στα ίδια επίπεδα στο Β' ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Για το παιχνίδι με την Ντιναμό: "Μιλάμε για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί το αποτέλεσμα είναι μονόδρομος για εμάς. Τα παιχνίδια που μεσολαβούν στο πρωτάθλημα μας βοηθούν να μη σκεφτόμαστε για λίγο αυτόν τον αγώνα. Πάντα τέτοια παιχνίδια θεωρούνται τελικοί, όπως το ίδιο ισχύει και για την Ντιναμό. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Εννοείται ότι θα κάνουμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον αγώνα του Α' γύρου. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός".

Για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει για την ισοπαλία ή για τη νίκη στην Κροατία: "Φυσικά σε τέτοια παιχνίδια κάποια αποτελέσματα ευνοούν περισσότερο μία ομάδα. Εμάς, λόγου χάρη, μας ευνοούν δύο αποτελέσματα. Πάντα όμως μία μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει στο μυαλό της τη νίκη, να παίζει γι' αυτήν, ούτως ώστε, αν δεν τα καταφέρει, να βολευτεί με το άλλο αποτέλεσμα".

Για τον αγώνα με τη Λάρισα: "Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να αφήνουμε πίσω μας τα άσχημα αποτελέσματα. Πλέον, πρέπει να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα και να οδηγήσουμε την ομάδα ψηλά, όπου θα πρέπει να βρίσκεται. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να πάρουμε τη νίκη".

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ:
"Θα είναι μία μεγάλη ικανοποίηση και επαγγελματική και προσωπική, το να βρεθούμε στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι κάτι που το αξίζουν και οι φίλαθλοί μας, οι οποίοι δε σταμάτησαν να μας στηρίζουν και να μας βοηθούν, ακόμη και στα δύσκολα. Οφείλουμε να παίξουμε γι' αυτούς".

www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου